Питання щодо крипти
Криптовалюти і криптогаманці
|
15 березня 2022 р.
від
babay29
|
566 Відповідей
|
9,546 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@robingood та при чому тут це, братан, я й так без крипти, якщо треба можу купити без проблем і продати теж:))) питання ж не в цьому, а в анонімності й крипті, сенс втрачається виходить? Це як чиновник буде в офшори бабки відправляти на свій рахунок, під своїм прізвищем і т.д….
Ну ти ж розумієш, що я хочу спитати :))))
@gans2115 Так бинанс самая большая биржа в мире,на данный момент.Они не сливают твои данные,я сам уверен в бинансе,пользуюсь уже 7-8 лет,проблем не было,хотя с банками проблемы есть)
Кстати России не доступно бинанс,тебе либо битгет или окх надо.
На счёт чиновников)думаешь под своими именами отправляет бабки бро)у них тоже левые люди есть,ты че)они же дураки чиновники.
@robingood про OKX тут недавно теж писали, були невдоволення, вже не пам’ятаю конкретно в чому, можливо якраз йшлося про дані…
@gans2115 ну хз,у мене всі біржі є на тел,Binance,OKX,Bitget,правда OKX і Bitgetами користувався для айрдропів)тапалки як у народі кажуть)
Проблем не було з виводами там.
@gans2115 за анонімність треба доплачувати) наприклад як в цьому випадку – Анонімний номер в Telegram продали за ціну квартири в Москві. Невідомий заплатив за +888 8 898 рекордні $383 000 (понад 30 млн рублів) а так ну хз на дропа якщо зробити то купуй собі на здоров’я))
@ginger777
Є й дорожче)
@gans2115 OKX просили підтвердження походження крипти, якщо підтвердження немає, то треба закривати акаунт.
@dvk12 воооо, можливо так, про це було…👍👍👍
@dvk12 хз у мене не просили нічого,може тому що до росіян інші питання.
@gans2115
Якщо тобі потрібна анонімність – це на децентралізовані додатки, де верифікація не потрібна
@nicolas0821 ну я как-то всегда считал что сама крипта она и есть анонимность, то есть всё что через неё идёт, оно анонимно, я про это.
Возможно я ошибался, не знаю 🤷♂️, возможно у меня отпечаталось в мозгу так просто, так что утверждать и спорить точно не буду.
@gans2115 Спочатку так, вона й створювалася для анонімності, а зараз навіть в обмінниках скрізь верифікація і т.д.
@robingood OKX такий собі варіант, там p2p не працює для Росії. Bitget або Bybit – найнормальніший варіант для нього. Я сам особисто користуюся Bitget
головне питання як безпечніше обміняти крипту на рублі
@gans2115 окх небезпечні ребята, багато скарг, що просто так блокують акаунти і потім люди місяцями чекають розблокування. Не рекомендую, в цілому. Битгет оптималочка для РФ, імхо
Та це вже край якщо біржі наїжджають на активи РФ
@gans2115ні в крипті ніякої анонімності
@arsen777 точно про байбит забув, теж хороша і працює для Росії.
@artem888
Їхати до офісу за готівкою. На картки тепер завжди ризик.
@luda010676
Ну такі обмінники – ваш вибір, вам по суті іншого й не треба. Є більш чорні обмінники, які ще через міксер ваші монети відфільтрують, вам просто цього не треба
@ingibordadapkuna
крипта анонімна рівно настільки, наскільки ти цього хочеш, якщо ти нічого поганого не робиш, то реєструєшся на біржі на свої дані – і все, якщо зробиш щось брудне, то вчиниш зовсім по-іншому. Усе залежить від методу
@artem888 через обмінник бетчейнж, але там комса є, сам розумієш. І мін обмін від 2 до 4к
@arthur89 ці офіси тільки в великих містах
@robingood дякую а яку суму краще виводити і з яким інтервалом раз на тиждень чи як якщо на юмані
@artem888 я вводив 4к,6к падав протягом 30хв на карту,на Юмані хз,не маю рахунку на Юмані.