Питання щодо крипти
Криптовалюти і криптогаманці
|
15 березня 2022 р.
від
babay29
|
566 Відповідей
|
9,542 Перегляду
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Я тільки в TON сиджу, Usdt є, комісія маленька, швидкість зараз миттєва, що ще треба?)
@aleksandr1337133 гаманець такий? його можна скачати на андроид?
@godweles888 тон кипер, тон валет ) будь-який можна скачати на Android, прості тупо дві кнопки по суті – поповнити і відправити) Сід фраза у тебе, а що ще треба ?
@godweles888 зрозумів, спробую.
@aleksandr1337133 а якщо хтось в телефон залізе – треба ж якийсь пароль у гаманці? Який там захист?
@aleksandr1337133 TON гаманець? це теж якийсь гаманець.
@godweles888 ну як мінімум можна на телефоні встановити пін-код, але думаю, там і так є така опція.
@godweles888 є, здається, у мене на айфоне вбудований захист від відкриття додатка, ну якщо до Андройд телефону, який не запаролений, хтось дістане доступ, то пароль у гаманці, боюсь, не допоможе)
@aleksandr1337133 до речі, спасибі, бро, за пораду. Не знав про цей гаманець. Спробую! + тобі
@ingibordadapkuna тонкипер, майтонваллет – хороші гаманці орієнтовані на тон
Вбудований кош в тг – відстій, бо в будь-який момент можуть заблокувати і вимагати що завгодно
@loveohlove плюс в тг гаманці, якщо продавати крипту, можна потрапити в трикутник
Брудні бабки падають тобі, а ти чисту крипту віддаєш, постраждалий, у якого заскамили кошти, пише заяву і все, ти крайній, бо прийняв рублі, а шахрай з чистою криптою
@peterdmitriev1 до речі, якось попався на трикутник на 800$…
@peterdmitriev1 я не довіряю Telegram криптогаманцям, краще користуватися офіційними гаманцями
@godweles888 Ну про ті, які я радив – вони некастодіальні, тож усе ок. А оф кош тг – це можливі проблеми з верифом і походженням крипти в майбутньому
@aleksandr1337133 у TRX теж низькі комісії за транзакції і миттєві транзи. Для токенів у мережі TRON є гаманець Tronlink