Питання щодо крипти
Криптовалюти і криптогаманці
|
15 березня 2022 р.
від
babay29
|
566 Відповідей
|
9,550 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@goldking Для хрому не знаю навіщо. Мобільний додаток чудово все відображає. От його я і встановив.
Дякую
@GarryPotter дивись ERC-20. Здається, вони збігаються. Якщо я правильно зрозумів те, що ти хотів дізнатись, але трохи не так сформулював:)))) 😂
коротше, якщо я правильно твою думку зловив!
@GarryPotter ну не кажи, час іде, з’являється нове. Це як ідеальний Нокіа 3310 купити і досі ним користуватись, приблизно те саме. Тим більше в IT-сфері, це ж постійні оновлення. Ось навіть узяти звичайний айфон, постійно вночі оновлюється автоматично.
Те, що звичніше старе, а точніше те, до чого звик, – це так.
Я реєструвався на біржі Bybit, але так навіть і не розібрався, щоб щось купити, там такий перевантажений інтерфейс, що мені відразу стало зле.
@gans2115 на PAYEER комісії конські стали, раніше було нормально
@gagik че там незрозумілого, всі біржі майже однакові, Binance, Bitget, Bybit, сам користуюсь з Binance вже 7 років все гуд, і інші біржі теж є в телефоні. Якщо шо не зрозуміло, на ютубі подивись що і як треба, все там є нічого складного.
@gagik тобі треба зрозуміти лише, як зробити депозит, виведення і розібратися з п2п, решта фактично не потрібна
@gagik звичайне p2p там, нічого складного, все інтуїтивно зрозуміло. Спробуй Bitget, там трохи простіше
@gagik :)))))) 😂😂😂
@virbul так, вони стали, погоджуюсь, тільки мабуть це було коли можна було одразу там на карту виводити, останній раз, здається, щоб вивести 10000, віддав приблизно 11300, це 11.3%. А зараз то яка різниця, виводів по суті немає. Все ж через біржі…. Тільки що курс да, так само при обміні всередині, у себе в кабінеті, здається комісії немає, просто трохи:)) 🤏 незручний курс:))
@gans2115
У Exodus немає такого як Tether erc20, trc20, bep20. Там тільки Tether в мережі Tron, Ефір або Binance. Tether в мережі Tron відповідає Tether trc20, ну і т.д. У комп’ютерній версії додатку Tether тільки в мережі Tron і Ефір.
Дод
Я про цю сумісність хотів сказати. Куди знову лист улетів:))))
@robingood Та це зрозуміло, але все ніяк не дійду до цього, зареєструвався зареєстрований, а от щоб купити там валюту чи вкластися – цього побоююсь, мені простіше ставочку реально влепити, або слот покрутити, ніж копатися з цими біржами.
Але, часи змінюються – треба під них підлаштовуватися й адаптуватися, що робити
@md1nosaur p2p поки для мене взагалі темний ліс, та ще й зараз з цими підозрілими переказами, навіть не знаю, наскільки це безпечніше
@gans2115 незручні – це м’яко сказано, там конкретно неадекватні курси навіть всередині власної біржі) На перекази крипти (всіх монет) там теж комісія вища, ніж на будь-якій біржі
@gagik нічого страшного немає, там все легко й просто, просто не кваплячись усе роби перший раз, а потім автоматично сам все зробиш.
Подивись для початку на ютубі, як купувати, як відправляти і т.д
@gagik замість п2п краще скористатися обмінником з великим рейтингом вони в основному з дропами не працюють.
тільки б до крипти НБУ не добрався
@robingood братан, а Бінанс, там потрібна верифікація ? Якщо так то обов’язкова вона чи просто для лімітів?
@gans2115
потрібна. вони ж централізовані
@nicolas0821 швидка вона там? Що там, паспорта достатньо?
А от цікаво, а як же анонімність криптовалюти тоді:)) ! Тобто я купую крипту на гаманець, потім купую зброю або наркотики і мене вийде можна відслідкувати?
@gans2115 обов’язково бро, для власного комфорту, там за 2 хвилини вериф, нічого складного.
@gans2115 Не купуй наркотики,все буде збсь))