Культурна тема
Флудилка
|
6 жовтня 2025 р.
від
urbanjungle
|
121 Відповідь
|
2,103 Перегляду
|
8 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@urbanjungle згоден. аніме-вообще не розумію кому воно заходить)
@urbanjungle ти просто ще не знайшов своє аніме)) Я раніше теж плювався, поки друг мене силоміць не застав глянути “Тетрадь смерти”)
@urbanjungle згоден, від аніме я дуже далекий, колись малим дивився Наруто, але таке враження, що це навіть аніме назвати не можна
Коли бодай один російський серіал обійдеться без купи ляпів, від яких інколи навіть смішно?)) Я, хоч останнім часом і почав закривати очі на всі ляпи, якщо актори нормально грають і сюжет рівний, але інколи після деяких моментів просто неможливо терпіти і хочеться взагалі кинути дивитися серіал. У “Отпечатках” такі моменти з’являються в кількох серіях.
@sanyagrey я просто не розумію, як можна дивитись щось через силу??? Тому навіть не починаю, яким би кайфовим анімешний проєкт не був. Це просто не моє.
@egorfinon ну наруто і інші нескінченні аніме це все ж для мазохістів або для людей з купою часу, якщо починати, то з більш короткої і завершеної історії
@sanyagrey у мене так само було до “Атаки титанів”, після неї якось втягнувся
@axeeffekt170194 мене “тетрадь смерти” і “стальной алхимик” втягнули, першу ще в школі подивився, потім закинув, в армійці глянув алхіміка і от там вже понеслося
@egorfinon наруто – це дивитися для душі)
@judel ахахах, я боюся навіть торкатися до нього)))
@sanyagrey та не сци)) Там головне філери пропускати і цілком собі бадьоро виходить)
@d81b8eb89b45cbbf да навіть без філерів там кілька сотень серій, як їх усі подивитися і де час знайти?)
@sanyagrey та ставиш на фон і просто дивишся))
@d81b8eb89b45cbbf ні, дякую, я люблю вдумливо дивитися, помічати всі деталі, дивитися на фоні не для мене
@sanyagrey ну в твоєму випадку тільки так, коротенькі (відносно наруто звісно ж) серіали підходять
@d81b8eb89b45cbbf ну дык я тільки такі й дивлюсь))
@sanyagrey Ну тоді тобі точно зайде той самий “Ван-Пис” від Нетфликса
@d81b8eb89b45cbbf тема, до речі, два сезони з дівчиною подивились)
@d81b8eb89b45cbbf Ну оце якраз цікаво, якраз у планах подивитись)
@prince87 Ось про що я і кажу) Краще, ніж дивитися 100500 серій, тим більше добре зняли)
Якось тут затихло. Хто що зараз дивиться? Паука-Нуара хтось уже глянув?
@sanyagrey У планах поки що, я тільки до нового сезону “Невразливого” добрався, там ще й “Рік і Морті” вийшли з новим сезоном
@sanyagreyпочав дивитися вчора, непоганий
@urbanjungleДекстер взагалі лютий серіал
@d81b8eb89b45cbbf О, Рік і Морті добре стартували