Культурна тема

Флудилка | 6 жовтня 2025 р. від | 124 Відповіді | 2,371 Перегляд | 8 Реакцій
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0

Всем привіт.

На жаль, стару мою тему розформували, але адміністрація дала добро, що я можу вести свій блог про кіно, музику і книги. Так що сьогодні – відкриття!

Давно на неверфолді я багато років вів таку тему, де публікував відгуки на фільми в основному. Сам я любитель більше вітчизняного кінематографа, але іноді заходять і скандинавські твори.

Почну з того, що очікую і планую подивитися. Спочатку із серіалів:

1. Другу частину “Лихі“. Один з моїх улюблених російських режисерів це Юрій Биков, тому пропускати його твори не можу.
  2. Метод-3. За тим же принципом чекаю, як і в першому пункті.
  3. Відбитки. Серіали про маніяків дивлюся всі.
  4. Тонель. Нібито в серіалі чоловік програв гроші і потрібно їх повернути. Знайома нам тема, треба подивитися).
  5. Жар. Дивлюся через Воробйова.
  6. Вуглиночок. Простіше кажучи чекаю цікавий життєвий серіал.
  7. Камбек. Не хотів дивитися через Петрова, занадто він вже задовбав. Але про серіал кричать на кожному кутку, тож треба зацінити
  8. Берлінська жара. Дивлюся тільки через головних акторів, сам сюжет мені не дуже подобається.

Ця тема була змінена 9 місяців, 1 тиждень тому користувачем NataKaya. Причина: ссылки запрещены
+8
0
+8  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0

Бар “Один звонок”. 

Подивився серіал вночі на одному подиху. Спочатку дуже упереджено до нього ставився через роль Данили Козловського. Але, як виявилося, даремно. Він зіграв просто приголомшливо. Чорний гумор у цьому серіалі на висоті в його виконанні.

Поки за всіма показниками цей серіал увійшов у мій топ-3 цього року. Після нього залишився реально “смак”: такий класний післясмак я давно не відчував після перегляду.

Ну і плюс дуже крута тема піднята в серіалі і дуже багато можна розмірковувати після перегляду з цього приводу, як усе подали.

Режисер – Сергій Філатов. Цього року у нього вже був класний серіальчик “Урок” з Юрієм Борисовим, який я теж за одну ніч осилив. І тут він не підвів!

Ця відповідь була змінена 9 місяців, 1 тиждень тому користувачем NataKaya. Причина: ссылки запрещены
+3
0
+3  
Зачекайте, будь ласка...
Masterful
Ранг
18
Репутація
2 942
Публікації
8 238
Передплатники
15

Лихі нічого так серіал, але ляпів достатньо. Пластикові вікна, домофони, нові машини в 90-х прямо дуже ріжуть око).

Метод після 1 сезону помер.

Урок непоганий, хоча може й упереджено ставлюсь через Борисова після “Кентавра”.

Бар “Один дзвінок” візьму на замітку.

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
12
Репутація
899
Публікації
3 512
Передплатники
4

Дякую за тему.

Іноді не знаєш, що подивитися, а тут короткий огляд. Підпишусь на тему.

+3
0
+3  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
15
Репутація
1 781
Публікації
12 198
Передплатники
15
hgsdtv, 6 жовтня 2025 р.
Дякую за тему. Іноді не знаєш, що подивитися, а тут короткий огляд. Підпишусь на тему.

@hgsdtv​ та є ж ця тема

Там кіно, мульт, серіали і т.д.

А тут тільки російські фільми, які сподобалися автору.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
Misha55, 6 жовтня 2025 р.
Лихі нічого так серіал, але ляпів вистачає. Пластикові вікна, домофони, нові машини в 90-х прям дуже очі режуть). Метод після 1 сезону помер. Урок непоганий, хоча можу упереджено ставитись через Борисова після «Кентавра». Бар «Один дзвінок» візьму на замітку.

@misha55​ повністю згоден з твоїми словами! Дякую за думку!

Бар «Один дзвінок» цим схожий на Лихі: теж багато ляпів, але через сюжет і безперервність дії ти на ці ляпи закриваєш очі.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
hgsdtv, 6 жовтня 2025 р.
Дякую за тему. Іноді не знаєш, що подивитися, а тут короткий огляд. Підпишусь на тему.

@hgsdtv​ Дякую, дружище!

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
Robingood, 6 жовтня 2025 р.
@hgsdtv​ так є ж ця тема Там кіно,мульт,серіали і т.д А тут тільки фільм Російські що сподобався автору.

@robingood​ Де ти побачив, що тут будуть тільки російські фільми і такі, що тільки сподобалися мені?)) Сам придумав і вводиш в оману користувачів.

Якщо я вище написав, що найбільше люблю російські фільми, то це не означає, що я не дивлюсь інше кіно).

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
15
Репутація
1 781
Публікації
12 198
Передплатники
15
urbanjungle, 6 жовтня 2025 р.
@robingood​ Де ти побачив, що тут будуть тільки російські фільми і такі, що тільки сподобалися мені?)) Сам придумав і вводиш в оману користувачів. Якщо я вище написав, що більше за все люблю російські фільми, це не означає, що я не дивлюся інше кіно).

@urbanjungle

Сам я більше любитель вітчизняного кінематографа

Думав тільки російське кіно буде,не правильно зрозумів ок)

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
4
Репутація
27
Публікації
109
Передплатники
0

Про фільм “ЛИХІ “

Ніколи цьому серіалу не зрівнятися зі “Словом пацана”. Чорнуха – вона і є чорнуха, а режисер Юрій Биков вірний собі в “Лихих”. Він зняв важке, тягуче, безпросвітне й безглузде кіно про огидності життя.

Особисто моя така думка 👁️

+5
0
+5  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
DimaKulakov, 7 жовтня 2025 р.
Про фільм «ЛИХІ » Ніколи цей серіал не зрівняється зі «Словом пацана». Чорнуха – вона і є чорнуха, а режисер Юрій Биков вірний собі в «Лихих». Він зняв важке, тягуче, безпросвітне і беззмістовне кіно про мерзенності життя. Особисто моя така думка 👁️

@dimakulakov​ ну Биков таке кіно завжди і знімає). Тому, думаю, порівнювати цей серіал зі “словом пацана” не треба – 2 різні серіали, зняті кожен по‑своєму.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Адміністратор
Ранг
14
Репутація
1 364
Публікації
8 502
Передплатники
21
urbanjungle, 6 жовтня 2025 р.
Всім привіт. На жаль, мою стару тему розформували, але адміністрація дала добро, що я можу вести свій блог про кіно, музику і книги. Отже, сьогодні – відкриття! Колись на неверфолде я багато років вів таку тему, де публікував відгуки переважно на фільми. Я сам більше прихильник вітчизняного кі [...]

@urbanjungle

Будь ласка, без посилань! Розміщувати посилання на сайті та форумі заборонено.

+3
0
+3  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
NataKaya, 7 жовтня 2025 р.

@natakaya​ Добре, врахую.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Masterful
Ранг
18
Репутація
2 942
Публікації
8 238
Передплатники
15
DimaKulakov, 7 жовтня 2025 р.
Про фільм «ЛИХІ » Ніколи цей серіал не зрівняється зі «Слово пацана». Чорнуха – вона і є чорнуха, а режисер Юрій Биков вірний собі в «Лихих». Він зняв важке, тягуче, безпросвітне і безглузде кіно про мерзотності життя. Особисто моя така думка 👁️

@dimakulakov

Тобто “Слово пацана” не про мерзотності життя?

По-пацанськи зняти шапку з бідної вчительки? Яка за копійки дурнів намагається чогось навчити.

А може вкрасти кепки USA, за які потім буде платити та сама продавчиня? А в неї ж може бути сім’я, а ці кепки коштують як її 2-3 зарплати. Через цих “крутих пацанів” її діти замість їжі й зимового взуття отримають повертати борг за кепки.

А може по-пацанськи натовпом тиснути одного бідолаху й витягувати з нього гроші?

Або по-пацанськи натовпом добити одну дитину біля автобуса?

А може по-пацанськи було зґвалтувати Айгуль, а потім інші круті пацани довели її до “Роскомнагляду”.

Ці самі пацани називають інших людей чушпанами, хоча за своїми вчинками самі ними є.

Пропаганда мерзоті, щурів, біосміття й іншої нечисті.

+5
0
+5  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0

Трохи хотілося б сказати про фільми Бикова. Те, що мені особисто в ньому подобається. Це саме показ ось цієї всієї “чорнухи, мороку, тупика в житті”. Кожен бачить у цій чорнусі щось своє: комусь вона здається безглуздою, а хтось, стикаючись з таким щодня, усвідомлює і вкурює думку режисера.

Кожен бачить те, що хоче бачити. В цьому сенсі, я завжди наводжу в приклад “Сербський фільм”, де чомусь більшість бачать обдолбану порнуху і жорстокість, а насправді там показується зовсім інше.

На жаль, “Слово пацана” – серіал, який взагалі пройшов повз мене. Якби я був підлітком – можливо він би мені сподобався. У порівнянні, де крутіше все знято, тут для мене без варіантів – це “Лихі” Бикова.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
8
Репутація
407
Публікації
3 607
Передплатники
10

Метод 3 подивився б)

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
593
Публікації
1 818
Передплатники
0

всім раджу подивитися фільм Gambler. доволі цікавий і сюжет непоганий. історія про лудомана, у якого життя пішло під укіс через азартні ігри

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
4
Репутація
23
Публікації
85
Передплатники
0
sett, 8 жовтня 2025 р.
усім раджу подивитися фільм Gambler. доволі цікавий і сюжет непоганий. історія про лудомана, у якого життя пішло шкереберть через азартні ігри

@sett у нас тут у кожного свій такий фільм, у реальному житті)

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
593
Публікації
1 818
Передплатники
0
Konstantin86, 8 жовтня 2025 р.
@sett​ у нас тут у кожного свій такий фільм, у реальному житті)

@konstantin86​ що є, те є)))

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
sett, 8 жовтня 2025 р.
усім раджу подивитися фільм Gambler. доволі цікавий і сюжет непоганий. історія про ігромана, у якого життя пішло під укіс через азартні ігри

@sett​ Мова, вочевидь, про казахстанський серіал “Игрок”?

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0
Konstantin86, 8 жовтня 2025 р.
@sett​ у нас тут у кожного свій такий фільм, у реальному житті)

@konstantin86​ до речі, у багатьох лудиків такі історії, що можна купу сюжетів придумати для фільмів і серіалів.

А якщо ще й новини подивитися, і що там витворяють лудики – то за голову хапаєшся(

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
12
Репутація
829
Публікації
4 287
Передплатники
1
sett, 8 жовтня 2025 р.
усім раджу подивитися фільм Gambler. досить цікавий і сюжет непоганий. історія про лудомана, у якого життя пішло під укіс через азартні ігри

@sett оооо дякую точно гляну 👍​

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0

До речі, щодо чорнухи в серіалах. Натрапив був на огляд якогось популярного тіктокера про серіал “Водоворот”. Там він так хвалив, що це ледь не серіал року. Рішив подивитися. Думав, що буде містичний трилер про маніяка, як подавалося. На ділі це ж виявилося щось…

Я багато бачив відстійних серіалів, але це просто “без слів”. Бездарний наслідувач західних серіалів такого типу. Просто справжня чорнуха з недоречним, примітивним матом і купою трахів. Пропаганда всього, що можна: наркотиками мажуться всі, кому не лінь; курять одну за одною просто не виймаючи сіги з рота.

Понти героїв – це взагалі щось. Сумний сюжет з купою нерозкритих персонажів. Про саундтрек мовчу: більшість треків абсолютно не підходять серіалу.

Добре деякі сказали про цей серіал: “Відчуття, наче випадково вліз у лайно” або “Знімали інші люди, а соромно було при перегляді чомусь мені”.

Плюс, як і в більшості російських серіалів, фінал виявився просто бездарним.

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
447
Публікації
1 552
Передплатники
0

9 жовтня 1926 року народився Євген Євстигнєєв – видатний радянський та російський актор театру і кіно.

Якось він сказав чудову фразу:

А як Ви думаєте, цей “каюк” уже настав?

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
4
Репутація
21
Публікації
13
Передплатники
0

Чи є тут люди, які дивилися серіал «Декстер»? Хочу подивитися, чи вартий він того?

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...