Культурна тема

Флудилка | 6 жовтня 2025 р. від | 121 Відповідь | 2,103 Перегляду | 8 Реакцій
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Valerkia, 10 жовтня 2025 р.
Чи є тут люди, які дивилися серіал «Декстер»? Хочу подивитися, чи вартий він?

@valerkia​ Кажуть, дуже хороший серіал. У мене от теж руки не доходять подивитися, тому що там море сезонів.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0

“Гіпопотам”.

Просто офігенний фільм для любителів англійського чорного гумору в поєднанні з детективною складовою.

Сюжет: Повалений поет, пристрасний шанувальник віскі та дебошир Тед Воллес отримує дивну пропозицію від своєї хресної доньки. Він має вирушити до маєтку свого шкільного друга, щоб розслідувати серію дивовижних зцілень, що здійняли переполох у аристократичній родині. У центрі цих подій опиняється молодший син лорда Логана – ангельський підліток з невгамовною сексуальною фантазією. Прожжений скептик і цинік Тед палає бажанням викрити всіх, однак розгадка «таємниці без злочину» приводить до вражаючих наслідків.

Ця відповідь була змінена 8 місяців, 2 тижня тому користувачем urbanjungle. Причина: Ошибка в тексте
+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1
urbanjungle, 10 жовтня 2025 р.
«Гиппопотам». Просто охренітельний фільм для любителів англійського чорного гумору з домішкою детективної складової. Сюжет: падший поет, палкий шанувальник віскі і дебошир Тед Уоллес отримує дивну пропозицію від своєї хрещениці. Він має поїхати до маєтку свого шкільного друга, щоб розслідувати [...]

@urbanjungle​ треба буде глянути 🤔

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1

Я взагалі любитель фільмів жаху, трилерів, але вже стільки переглянула, що, здається, мене вже нічим не здивувати 😇

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Marusik94, 10 жовтня 2025 р.
Я взагалі любителька фільмів жаху, трилерів, але вже стільки передивилася, що, здається, мене вже нічим не здивувати 😇

@marusik94​ О, я теж раніше був фанатом, подивлюся, що там у мене збереглося з скандинавських фільмів, на наступному тижні скину.

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1
@marusik94​ О, я теж раніше був фанатом, подивлюся, що в мене збереглося зі скандинавських фільмів, на наступному тижні скину.

@urbanjungle Ой 😅дякую🙏💕 було б добре☺буду чекати😇 а то буває хочеться щось подивитися ввечері, а подивитися нема чого 🤷🏼‍♀️ або вже бачила або якась така какашечка…

Чекатиму від вас підбірки😇​

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
598
Публікації
1 471
Передплатники
1

А мультики тут є чи комедії? 😄 ну або якісь хороші серіали…. Можна й фантастику (щось у стилі Марвел) Щось новеньке або хороше зі старенького😀

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0

Ну в більшості своїй я зараз і дивлюсь тільки серіали). Фантастику взагалі не фанат, а от комедії теж люблю, російські й європейські, Францію, Англію.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Galy1959, 10 жовтня 2025 р.
А мультики тут є чи комедії? 😄 ну або якісь хороші серіали…. Можна й фантастику (щось у стилі Marvel) Щось новеньке або хороше зі старенького😀

@galy1959​ ця відповідь вище була призначена вам)))

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1
@marusik94​ О, я теж раніше був фанатом, подивлюся що там зберіг у себе зі скандинавських фільмів, на наступному тижні скину.

@urbanjungle​ ой ☺дякую Вам)))буду чекати😇 а то інколи ввечері хочеться що‑сь подивитися, а не знаєш що🤷🏼‍♀️или вже дивилася або якась г….

Ця відповідь була змінена 8 місяців, 2 тижня тому користувачем Marusik94. Причина: Ошиблась
Ця відповідь була змінена 8 місяців, 2 тижня тому користувачем NataKaya.
+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
598
Публікації
1 471
Передплатники
1
@galy1959​ ця відповідь вище була призначена Вам)))

@urbanjungle​ 🙂Дякую))) уже зрозуміла, а який серіальчик порадите подивитися? Чесно кажучи, сама не знаю, що мені більше до вподоби😁 «Лихі» і «Слово пацана» дивилась не так давно, «Остатися в живих» переглянула, «Гра престолів» теж уже переглянула))) я навіть «Король і Шут» недавно глянула😄 в загальному сама не знаю, що й подивитись 🤦🏼‍♀️

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Marusik94, 10 жовтня 2025 р.
@urbanjungle​ ой ☺дякую Вам)))буду чекати😇 а то іноді ввечері хочеться щось подивитись, а не знаєш що🤷🏼‍♀️або вже дивилась або якась г…..

@marusik94​ До речі, нещодавно подивився серіал у жанрі трилера-детективу, доволі непогано, на мій погляд:

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
@marusik94​ До речі, недавно подивився серіал у жанрі трилеру-детективу, досить непогано, на мою думку:

​ Трохи передбачувано все стає наприкінці, але це у багатьох серіалів така проблема.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
@urbanjungle​ 🙂Дякую))) вже зрозуміла, а який серіал порадите подивитися? Чесно кажучи, сама не знаю, що мені більше підходить😁 «Лихі» і «Слово пацана» дивилася не так давно, «Остатися в живих» пересмотріла, «Гра престолів» теж уже пересмотріла))) я навіть «Король і шут» недавно глянула😄 в [...]

@galy1959 До речі, ось дивився непоганий серіал, душевний, якщо хочете і посміятися, і засмутитися:

​Сюжет: Юг Кипень – сором’язливий, скромний хлопчик, вихований бабусею. Мама Юга померла, коли йому було три роки, а батька він ніколи не бачив. Усе змінюється, коли в свій 14-й день народження Юг знаходить у бабусиній шафі гроші, які надсилав його батько. З цього моменту починається історія великої подорожі Юга в пошуках батька. Потенційні батьки розкидані по всій Росії. Югу доведеться перетнути всю країну, щоб зустрітися з кожним. Він відвідає найкрасивіші куточки нашої країни, і, звісно, побачить головну визначну пам’ятку Росії – людей! Пройти такий шлях 14-річному підлітку, в принципі, непросто, а для Юга ще складніше, бо він має купу фобій, які йому доведеться щоразу долати.

+3
0
+3  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1
@marusik94​ До речі, нещодавно подивився серіал у жанрі трилера-детективу, доволі непогано на мою думку:

@urbanjungle​ треба буде глянути🤔 я зі серіалами не дуже🫣часу не так багато, а от фільм перед сном – саме те)))

Але все одно дякую) обов’язково гляну! Зараз треба заскринити, щоб не забути) 😁

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
598
Публікації
1 471
Передплатники
1
@galy1959 До речі, дивився непоганий серіал, душевний, якщо хочете і посміятися і засумувати: ​Сюжет: Юг Кипень – скромний, закомплексований хлопчик, вихований бабусею. Мама Юга померла, коли йому було три роки, а батька він ніколи не бачив. Все змінюється, коли на свій 14-й день народження Юг [...]

@urbanjungle​ Все як я люблю

І тобі засумувати і посміятися😁Зараз подивлюсь,сюжет цікавий… Дякую

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
4
Репутація
21
Публікації
13
Передплатники
0
@valerkia​ Кажуть, дуже хороший серіал. У мене от теж руки не доходять подивитися, бо там море сезонів.

@urbanjungle от я теж через це не наважуюсь почати, а то останнім часом не осилюю серіали з 4+ сезонами

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Masterful
Ранг
18
Репутація
2 924
Публікації
8 138
Передплатники
15
А мультики тут є чи комедії? 😄 ну або якісь хороші серіали…. Можна й фантастику (щось у стилі Марвел) Щось новеньке або хороше із старенького😀

@galy1959

https://www.youtube.com/watch?v=BYC0pqIVzbI

https://www.youtube.com/watch?v=O9nai5GbZUg

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Masterful
Ранг
18
Репутація
2 924
Публікації
8 138
Передплатники
15
Опубліковано: 3 години тому , urbanjungle сказав:
@galy1959 До речі, ось дивився непоганий серіал, душевний, якщо хочете і посміятися і попечалитися: ​Сюжет: Юг Кипень – стриманий, скромний хлопчик, вихований бабусею. Мати Юга померла, коли йому було три роки, а батька він ніколи не бачив. Все змінюється, коли на свій 14-й день народження Юг  [...]

@urbanjungle

Чисто б через Ералаш пропустив)

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0

На вихідних дивився з родиною отой фільм: “Усе, що стосується тебе”.

По назві відразу можна здогадатися, що фільм пов’язаний з гуртом “Звери”. Мені просто було цікаво подивитися, бо для мене їхній перший альбом “Голод” залишається одним із найкращих поп-рок альбомів Росії.

Ідея фільму, звісно, трохи бредова). Просто жіночий варіант. Емоцій, мабуть, буде позитивних, сам фільм віддає якоюсь теплою ностальгією.

На один раз під сімейний перегляд або щоб поскучити за минулим.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0

Сьогодні приступаю до перегляду серіалу “Душогуби-2”.

Перший сезон більш-менш заходив, тим більше він був про вітебського маніяка. Плюс, як на мене, дуже круто грає головний герой. А в другому сезоні компанію йому складуть мої улюбленці – Максим Стоянов і Євген Харитонов.

Тож – таке не пропускаю!

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Masterful
Ранг
18
Репутація
2 924
Публікації
8 138
Передплатники
15
urbanjungle, 6 жовтня 2025 р.
Бар «Один дзвінок».    Подивився серіал вночі на одному подиху. Спочатку дуже упереджено до нього ставився через роль Данила Козловського. Але, як виявилося, марно. Він зіграв просто приголомшливо. Чорний гумор у цьому серіалі на висоті в його виконанні. Поки за всіма позиціями цей серіал увій [...]

@urbanjungle

Подивився кілька серій і не сказав би, що прям чорний гумор на висоті. Так, є моменти, але не прям рве)

Іноді було відчуття якоїсь недоладності, може навіть тупості. Чому він відпустив того лисого, у якого брат помер у 2010 і всі гроші вклав у біток? Ніби він буде розсилати смс-ки і заманювати в цей бар. Для чого надздібностям реклама? Якщо цей бар могли зустріти ті, у кого хтось помер і їм треба було поговорити з ними. Адже він як кімната виручайка з всесвіту Гаррі Поттера, з’являється в момент, коли вона дуже потрібна. І тут так само з баром, тобто якщо він потрібен, то ти і так його знайдеш.

Деякі герої відверто тупо вмирали, ніби їхнє життя взагалі нічого не варте. Йти в бар, зіграти в “російську рулетку”, щоб перекинутися парою слів з зовсім незнайомою людиною. Наприклад, з письменником або кому він там телефонував, сказати, що його реабілітували і книги досі виходять. Для чого? Навіщо? Складається враження, що інстинкт самозбереження вигадався після цього серіалу.

Є ще купа моментів, але не буду остаточно спойлерити)

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Опубліковано: 2 години тому , Misha55 сказав:
Misha55, 14 жовтня 2025 р.
@urbanjungle​ Подивився кілька серій і не сказав би, що прямо чорний гумор на висоті. Так, є моменти, але не прям рве) Іноді було відчуття якоїсь незлагодженості, може навіть тупості. Чому він відпустив того лисого, у якого брат помер у 2010 і всі гроші вклав у біток? Нібито він буде розсилати [...]

@misha55​ ох, видно одразу що ти навіть не в’їжджав в теми і моменти серіалу). Там кожному герою і кожному вчинку є пояснення. На кожне питання є відповідь. Просто треба глибше в’їжджати. Я деякі моменти переслав потім, і для мене цей серіал взагалі вийшов у топ-1 цього року, що я подивився.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
10
Репутація
567
Публікації
1 118
Передплатники
1
Опубліковано: вчора, 16:16 , urbanjungle сказав:
urbanjungle, 13 жовтня 2025 р.
На вихідних дивився сім’єю отой фільм: «Все, що тебе стосується». За назвою одразу можна здогадатися, що фільм пов’язаний з гуртом «Звери». Мені чисто було цікаво подивитися, бо для мене їхній перший альбом «Голод» лишається одним із найкращих поп-рок альбомів Росії. Ідея фільму, канєш, трохи [...]

@urbanjungle​ Хороший фільм, на вечір піде)))

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Ранг
9
Репутація
444
Публікації
1 546
Передплатники
0
Опубліковано: 13 жовтня, 16:23 , urbanjungle сказав:
urbanjungle, 13 жовтня 2025 р.
Сьогодні приступаю до перегляду серіалу «Душегубы-2». Перший сезон більш-менш зайшов, тим більше він був про віте́бського маніяка. Плюс, як на мій погляд, дуже круто грає головний герой. А в другому сезоні йому складатимуть компанію мої улюбленці – Максим Стоянов і Євген Харітонов. Тож – таке [...]

На жаль, другий сезон серіалу мене особисто дуже розчарував.

До акторів немає питань: зіграли відмінно. Але сценарій, дії міліції, купа кіноляпів – усе це не сподобалося. При тому ще й сюжет повністю передбачуваний.

До першого сезону з його огріхами – цей взагалі, як до Місяця.

Разок подивитись і забути.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...