Культурна тема
Флудилка
|
6 жовтня 2025 р.
від
urbanjungle
|
121 Відповідь
|
2,103 Перегляду
|
8 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@valerkia Кажуть, дуже хороший серіал. У мене от теж руки не доходять подивитися, тому що там море сезонів.
“Гіпопотам”.
Просто офігенний фільм для любителів англійського чорного гумору в поєднанні з детективною складовою.
Сюжет: Повалений поет, пристрасний шанувальник віскі та дебошир Тед Воллес отримує дивну пропозицію від своєї хресної доньки. Він має вирушити до маєтку свого шкільного друга, щоб розслідувати серію дивовижних зцілень, що здійняли переполох у аристократичній родині. У центрі цих подій опиняється молодший син лорда Логана – ангельський підліток з невгамовною сексуальною фантазією. Прожжений скептик і цинік Тед палає бажанням викрити всіх, однак розгадка «таємниці без злочину» приводить до вражаючих наслідків.
@urbanjungle треба буде глянути 🤔
Я взагалі любитель фільмів жаху, трилерів, але вже стільки переглянула, що, здається, мене вже нічим не здивувати 😇
@marusik94 О, я теж раніше був фанатом, подивлюся, що там у мене збереглося з скандинавських фільмів, на наступному тижні скину.
@urbanjungle Ой 😅дякую🙏💕 було б добре☺буду чекати😇 а то буває хочеться щось подивитися ввечері, а подивитися нема чого 🤷🏼♀️ або вже бачила або якась така какашечка…
Чекатиму від вас підбірки😇
А мультики тут є чи комедії? 😄 ну або якісь хороші серіали…. Можна й фантастику (щось у стилі Марвел) Щось новеньке або хороше зі старенького😀
Ну в більшості своїй я зараз і дивлюсь тільки серіали). Фантастику взагалі не фанат, а от комедії теж люблю, російські й європейські, Францію, Англію.
@galy1959 ця відповідь вище була призначена вам)))
@urbanjungle ой ☺дякую Вам)))буду чекати😇 а то інколи ввечері хочеться що‑сь подивитися, а не знаєш що🤷🏼♀️или вже дивилася або якась г….
@urbanjungle 🙂Дякую))) уже зрозуміла, а який серіальчик порадите подивитися? Чесно кажучи, сама не знаю, що мені більше до вподоби😁 «Лихі» і «Слово пацана» дивилась не так давно, «Остатися в живих» переглянула, «Гра престолів» теж уже переглянула))) я навіть «Король і Шут» недавно глянула😄 в загальному сама не знаю, що й подивитись 🤦🏼♀️
@marusik94 До речі, нещодавно подивився серіал у жанрі трилера-детективу, доволі непогано, на мій погляд:
Трохи передбачувано все стає наприкінці, але це у багатьох серіалів така проблема.
@galy1959 До речі, ось дивився непоганий серіал, душевний, якщо хочете і посміятися, і засмутитися:
Сюжет: Юг Кипень – сором’язливий, скромний хлопчик, вихований бабусею. Мама Юга померла, коли йому було три роки, а батька він ніколи не бачив. Усе змінюється, коли в свій 14-й день народження Юг знаходить у бабусиній шафі гроші, які надсилав його батько. З цього моменту починається історія великої подорожі Юга в пошуках батька. Потенційні батьки розкидані по всій Росії. Югу доведеться перетнути всю країну, щоб зустрітися з кожним. Він відвідає найкрасивіші куточки нашої країни, і, звісно, побачить головну визначну пам’ятку Росії – людей! Пройти такий шлях 14-річному підлітку, в принципі, непросто, а для Юга ще складніше, бо він має купу фобій, які йому доведеться щоразу долати.
@urbanjungle треба буде глянути🤔 я зі серіалами не дуже🫣часу не так багато, а от фільм перед сном – саме те)))
Але все одно дякую) обов’язково гляну! Зараз треба заскринити, щоб не забути) 😁
@urbanjungle Все як я люблю
І тобі засумувати і посміятися😁Зараз подивлюсь,сюжет цікавий… Дякую
@urbanjungle от я теж через це не наважуюсь почати, а то останнім часом не осилюю серіали з 4+ сезонами
@galy1959
https://www.youtube.com/watch?v=BYC0pqIVzbI
https://www.youtube.com/watch?v=O9nai5GbZUg
@urbanjungle
Чисто б через Ералаш пропустив)
На вихідних дивився з родиною отой фільм: “Усе, що стосується тебе”.
По назві відразу можна здогадатися, що фільм пов’язаний з гуртом “Звери”. Мені просто було цікаво подивитися, бо для мене їхній перший альбом “Голод” залишається одним із найкращих поп-рок альбомів Росії.
Ідея фільму, звісно, трохи бредова). Просто жіночий варіант. Емоцій, мабуть, буде позитивних, сам фільм віддає якоюсь теплою ностальгією.
На один раз під сімейний перегляд або щоб поскучити за минулим.
Сьогодні приступаю до перегляду серіалу “Душогуби-2”.
Перший сезон більш-менш заходив, тим більше він був про вітебського маніяка. Плюс, як на мене, дуже круто грає головний герой. А в другому сезоні компанію йому складуть мої улюбленці – Максим Стоянов і Євген Харитонов.
Тож – таке не пропускаю!
@urbanjungle
Подивився кілька серій і не сказав би, що прям чорний гумор на висоті. Так, є моменти, але не прям рве)
Іноді було відчуття якоїсь недоладності, може навіть тупості. Чому він відпустив того лисого, у якого брат помер у 2010 і всі гроші вклав у біток? Ніби він буде розсилати смс-ки і заманювати в цей бар. Для чого надздібностям реклама? Якщо цей бар могли зустріти ті, у кого хтось помер і їм треба було поговорити з ними. Адже він як кімната виручайка з всесвіту Гаррі Поттера, з’являється в момент, коли вона дуже потрібна. І тут так само з баром, тобто якщо він потрібен, то ти і так його знайдеш.
Деякі герої відверто тупо вмирали, ніби їхнє життя взагалі нічого не варте. Йти в бар, зіграти в “російську рулетку”, щоб перекинутися парою слів з зовсім незнайомою людиною. Наприклад, з письменником або кому він там телефонував, сказати, що його реабілітували і книги досі виходять. Для чого? Навіщо? Складається враження, що інстинкт самозбереження вигадався після цього серіалу.
Є ще купа моментів, але не буду остаточно спойлерити)
@misha55 ох, видно одразу що ти навіть не в’їжджав в теми і моменти серіалу). Там кожному герою і кожному вчинку є пояснення. На кожне питання є відповідь. Просто треба глибше в’їжджати. Я деякі моменти переслав потім, і для мене цей серіал взагалі вийшов у топ-1 цього року, що я подивився.
@urbanjungle Хороший фільм, на вечір піде)))
На жаль, другий сезон серіалу мене особисто дуже розчарував.
До акторів немає питань: зіграли відмінно. Але сценарій, дії міліції, купа кіноляпів – усе це не сподобалося. При тому ще й сюжет повністю передбачуваний.
До першого сезону з його огріхами – цей взагалі, як до Місяця.
Разок подивитись і забути.