Виправлення багів на сайті/форумі
Пропозиції щодо покращення
|
17 червня 2015 р.
від
IvanPronin
|
2,951 Відповідь
|
122,471 Перегляд
|
10 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Це, звичайно, не баг, але все ж щось мені підказує, що це застаріла інформація. 😁
Тема
🔗
Дивно. На пошті, у вхідних повідомленнях, картинки відображаються, а на форумі ….
тут видно тільки першу
🔗
у цих двох постах
🔗
🔗
Ось така хня
Усі красоти, розміщені раніше, почуваються прекрасно. Браузер Opera, без VPN.
Ну там були посилання з стороннього ресурсу на картинки. Думаю причина в цьому.
ні, наче не в цьому. тільки що картинку копіював хотів вкинути і те саме . тільки посилання йде як на мейл. раніше такого не було
а чому час на форумі поспішає на 12-13 хвилин?)
це тільки через підвищену якість картинки
довго завантажується, але все ж докачується
Було позавчора. Майстрував новий запис у блог. Багато так уже написав і раптом раз ….. нема тексту. Намагався оновити – ні фіга. У збережених немає. Спати вже хотілося. Плюнув, не став заново морочитися.
Сьогодні зрозумів у чому суть. Пишу собі такий радісний пост. Написав пару речень, жмукаю на смайлик і …… залишається тільки смайлик. Текст зникає і не зберігається. Кілька разів спеціально попробував. ХЗ що це і де це. На форумі чи в мене що з агрегатом?
Тут смайлик не вставляю, опасаюсь пля. Але вважайте він є. Такий у задумі, що чеше гарбуза, з трохи ошелешеними очима))
ща подивлюсь… дуже дивно. Нічого подібного не помічав. Хоча якось в лічку хтось писав, що цілий накатаний текст зник із текстового редактора.
трам-пара-рам-па-пам-пам-пам… ось тут далі вставляю смайлики і вони нічого не затирають…🤐😜😮
короче я хз – поспостерігаю. тому що не вдається відтворити баг…😖
Таке трапляється, коли висить недозавантажена сторінка коли ти пишеш, а потім різко підвантажується і текст зникає при натисканні на смайлик скоріш за все так і співпало
Ну моє завдання попередити. У старій версії сайту/форуму взагалі спочатку писав у текстовому доку на своєму компі, а потім у блог скидав. Бо траплялося, що якщо довго текст набираєш, відбувалося все як Вождь приблизно описав. В оновленій до цього моменту взагалі проблем не було. Міг два речення написати, кинути, через пару годин повернутися і дописати. І навіть якщо випадково запариш (наприклад з теми метнешся), то достатньо було повернутися на місце, відкрити редактор заново і весь текст живий-вижив 🙂 Я і сюди ща спокійно смайл вставив + в особистих сьогодні. Але от рано вранці саме в темі про Мікроліміти, було все як описав постом вище. 4 чи п’ять разів спеціально пробував. Писав три слова (матюків), жмакав смайл і все ….. пздц. А днем раніше з блогу купа тексту фьють 😁 Але там не знаю, чи пов’язано це зі смайликами чи може щось інше було.
І до речі Ленінг, я чай підглядаю – завантажилась сторінка чи ні. Тим більше твоїми стараннями комп у мене ☺ хороший. Чекати секунду доводиться тільки при відкритті теми “виграшні скріни” да й то не завжди. Тільки у час пік, коли швидкість нета трохи падає. А так то ти мені вибрав літак а не комп. Ще раз тобі Велике Дякую! 💑 😉.
Порада, ти в наступний раз коли пишеш великі пости пиши їх спочатку в блокноті або текстовому редакторі, а потім просто сюди вставляй і все☺ З проблемою смайликів декілька разів стикалася.😜
Товариш pronin ! Історія з блогобагомглюком повторилася, правда в дещо іншій інтерпретації. Подробиці й скрин скинув у приват.
Приблизно тиждень, при завантаженні аватарки з’являється ось таке, тобто налаштування розміру не працює…
Вибачте, сталася проблема
Код помилки: EX0
Майже напевно через вагу зображення.
У скрінах там усе просто. Там багато картинок. Звідти й швидкість завантаження. Цей форум тут абсолютно ні до чого.
Та ні, саме ті ж самі аватарки, Я й раніше їх ставила і проблем із налаштуванням розміру не було…
Перевір свої завантажені файли тоді. Може їх занадто багато.
Якщо ти маєш на увазі… Профіль> Файли то там ось що написано: Тут поки нічого немає
Там, де ти дивишся, там файли для завантаження, розміщені у розділі для файлів. Блін ну пошукай. Вони десь там є.
Зараз перевірю приват.
Дуже може бути, що вичерпано ліміт на завантаження імагів… Зараз перевірю, якщо що , приберу його взагалі.
Максимальна вага фото профілю = 1 мегабайт.
Подивилась, ось написано: Розмір: 32,8 КБ. Розміри: 480х480 саме тієї аватарки яка зараз стоїть…
А от це цілком можливо, постійно аватарки міняю.
Ось де знаходяться всі твої вкладення. Промотай в кінець і видали старі. Можливо, допоможе.
Людина вчора процитувала мене, а повідомлення прийшло тільки сьогодні.