Найкрасивіші місця планети.
Поговоримо про життя
|
24 травня 2018 р.
від
AydarKaribullin
|
244 Відповіді
|
14,079 Проглядачів
|
9 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Око Землі, Італія ( Глибока діра в землі, з невеликим озером на дні )
Вернацца, Італія.
Дивився щойно випадково обрану серію Решки знову і от картинку звідти знайшов.
До речі раджу Решку до перегляду. Не знаю, про який там обман ТанУнах розповідає…. Ну єдине звісно не вірю, що вони монету весь час чесно підкидають, це було б нецікаво якби, наприклад, золота карта весь час випадала для одного учасника, що теоретично можливо. Мухлюють, впевнений, так само як і покерстарз у своїх роздачах наприклад)))
Де ти бачив, що я казав, що це обман? Або ти слово наіпалово до них прирівняв. Так от, бро, наіпалово і обман – це не одне й те саме 😁. Тут малося на увазі, що будь-яку помийку можна подати так, що вона нічого спільного з картинкою мати не буде.
Не кип’ятись, ти чого?) На такому серйозі відповів шо писец)
А який їм вихлоп називати помийку красотищeю?) Ти просто не дивився, схоже, вони реально по відчуттю правду кажуть…
Я ніколи не говорю і не міркую,то про що нічого не знаю. Безумовно бачив. І неодноразово. Де ти знову побачив що їхні місця де вони бувають це смітники ? Давай проїхали. Я тему не для цього створював 🙂
а я б все-таки по Росії поподорожувала (Алтай, Карелія, Далекий Схід….)
Скеля-слон, Шрі-Ланка
Гірський парк Рускеала. Карелія.
Різнокольорові озера вулкана Келімуту, Індонезія.
Гірське озеро Гарібальді. Канада.
🙃Марс🤩
Донецькі степи. Ми ваші діти. Тут трава росте,швидше ніж в Тибеті (с)
😊
Норвегія.
Шотландія.
яка красива наша земля, друзі! дивлячись на всі види (як би це не було сентиментально) хочеться берегти нашу землю)
але без людей
ленін, та ти людиноненависник
та ти кЭп)
а за що їх ненавидіти?) ці місця і красиві поки туди не прийшов хтось
люди бувають різні)
Десь …
Петергоф.
(Бував. Підтверджую. Красиво там. 🙂)
Долина річки Чуя, Гірський Алтай.
Усе сподівався. Десь в глибині душі. Десь дуже глибоко. Що це вона. Долина. Яка Чуйська. Але ні. …. Це не вона….
Байкал, Росія.