Найкрасивіші місця планети.
Поговоримо про життя
|
24 травня 2018 р.
від
AydarKaribullin
|
244 Відповіді
|
14,078 Проглядачів
|
9 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Отже, після перегляду чергових фотографій нашої матінки-землі, вирішив почати темку. Періодично буду викладати, коли на очі потраплятиме краса. Моя думка, що такі фотографії стимулюють людей як мінімум до подорожей.
Фарерські острови.
Чот нічого не стимулює. Особисто в мене зараз настрій ось такий, мабуть найкращий, що я міг придумати на цій планеті.
😏 Це, милий чоловіче, кармічна відплата, а конкретно – що заробив, те в підсумку й отримуєш😁
Фарерські острови- це диво!!!
😊 І рай і пекло в твоїй голові😊
Корвара-ін-Бадія.
Побажання. Якщо не важко, вказуй і країну одразу. Цікаво ж, де ці місця знаходяться, а не тільки як називаються.
Знаю, скажеш: “гугл у поміч” 😁 вже дивився – Італія, але все ж ….
Прийнято.
Десь у Канаді…
😎А я б на Байкал з’їздив…попорибалити та відпочити на тижденьок…Найкрасивіша природа в Росії-Матусі)
Норвегія.
Не знаю, де це, але я так хочу політати😮
🥰
У зв’язку з згадкою Норвегії, відразу згадалося. Вокаліст гурту a-ha (особисто мені музон (не все, звичайно) подобається) народився в якомуcь “кумедному” містечку, де понад 300 днів на рік ідуть дощі. Дуже давно дивився документалку про історію гурту. Тож у Норвегії, як і в інших країнах, пейзажі гарні, але жити там не завжди комфортно. У сенсі в цих місцях))
Ну от наш Вождь скоро туди переїде і стрім запілить. Будемо дивитися.
Алтай, Росія…
Картинки соковиті завжди, звісно, круто і красиво. Але я от подивився Орел/Решка, наша місцевість програє дуже сильно якимось Сейшелам. Все блідо і сумно, на жаль.
А на смак і колір фломастери різні… Та й широта з довготою інші. Але в Росії-матінки мільйон місць красивіших. І так. Менше дивись решок всяких. Там лохотрон 😁
А чим Решка не влаштовує? Якщо по факту є місця на планеті, де дуже красиво й яскраво без фотошопу, то вони й справді є.
👻
Ну так, в Росії дійсно клімат інший. І природа спокійніша у фарбах. Зате своя. )
Ось будь ласка, Селігер. Тверська область. Краса невимовна. Я такого неба, як там, таких хмар не бачила більше ніде… І це не просто озеро у звичному розумінні слова, кругле чи овальне. Це простір води, проток, островів, вигинів і заток.