Серіаломани
Флудилка
|
26 липня 2025 р.
від
PeterDmitriev1
|
258 Відповідей
|
3,940 Проглядачів
|
5 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@reddog123 дуже потужний серіал, мені теж зайшов тільки з ним
Тру крайми – мої фаворити, такі цікаві і захопливі, детективи теж хороші
@nikolay_ну це класика, поки в цьому режимі немає конкурентів)
@cristall Оце, до речі, хороша ідея, піду дивитись
Мені ще запам’ятався серіал Чернобыль 2019. Раджу
Хтось дивився Актау титанов? Хочеться почути ваші враження, цей шедевр справив на мене просто величезний вплив)
Прослушка. Клан Сопрано. Миллиарды п’ять сезонів взагалі топ, шостий сезон ну п**дець розчарування, а сьомий як заключний зійде.!
Ну і P.S. хто не дивився Снегопад, настійно рекомендую пушка бомба)
@piratexnik-74 ну я думаю, яким би він крутим не був, класикою він не стане! Принаймні ще дуже-дуже багато років:))) Перевірка часом ще не пройдена, а вже потроху забувається! Та й взагалі фільму фантастиці важче стати класикою, я не кажу, що неможливо, я кажу – важче! А мат-перемат і жорстокість, ну жорстокість гаразд, це, мабуть, пройде:))), явно не на боці, щоб цей «шедевр» :))) колись став класикою!
Нещодавно дивився Паперовий будинок від нетфликса, перші 2 сезони взагалі імба, третій так собі, а четвертий я взагалі на першій серії кинув. Але перші 2 рекомендую всім
@piratexnik-74 та, крутий, один із кращих у своєму жанрі
@dgavr38 місяць тому його почав дивитися. Але так і немає часу його додивитися
Серіал Жуки Сюжет серіалу “Жуки” крутиться навколо Никиты, Дэн і Артемия, які розробили унікальний додаток для смартфонів і збиралися його продати. Однак в останній момент угода зривається, і хлопців відправляють в армію. Щоб уникнути звичайної служби, вони обирають альтернативну службу в глухому селі Жуки, де зіштовхуються з багатьма труднощами, включаючи відсутність інтернету, і намагаються завершити свій проєкт.
@peterdmitriev1 з класики сюди можна додати Сини анархії, Справжній детектив і напевно Fallout
Утопия непогана, рекомендую до перегляду
Про що ви всі
Санта-барбара сила
@ropoduka дивився його недавно, теж раджу до перегляду
@godweles888 ти мені в темі «надійний usdt гаманець» відповіси, будь ласка!
@godweles888 тут головне час є, а подивитися до кінця нема :)))
@gans2115 за 3 тижні подивишся)))
@godweles888 мені не зайшло
@didi88 слово пацана: кров на асфальті подивитися, серіал зайде
@godweles888 воно взагалі було сказано в твій бік! Ти цього не зрозумів:)))
дуже чекаю виходу нового сезону “іззовні”. доволі непоганий серіал. два сезони подивився рік тому, інтерес через рік не зник, і це про щось говорить ))
Фоллаут – про знамениту гру, яка заслужила визнання навіть у тих, хто в неї ніколи не грав. Постапокаліпсис з чималою часткою чорного гумору)