Серіаломани
Флудилка
|
26 липня 2025 р.
від
PeterDmitriev1
|
258 Відповідей
|
3,942 Перегляду
|
5 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@artem2801 ще супер серіал Байки Митяя
@godweles888
Перші два сезони були по-справжньому цікаві і як новинка. Потім усе пішло по натягнутій, видно, що продюсери рубили бабло. Треба просто вчасно зупинитися, як із серіалом Бригада.
Останній серіал, який мене зачепив, я завжди чекав продовження, це Гра престолів, ща чогось нічого схожого не потрапляється…
Я взагалі не дивився Гру престолів, хоча її багато хто хвалив.
@nikolay_А Дім Дракону і Лицар Семи Королівств, хіба не зачепили? Це, на мою думку, усі приквели, має бути цікаво. Хоча особисто для мене Гра престолів достатня, і так розтягнули з тими сезонами.
Не знаю, чому всі так хвалять Лицаря Семи Королівств. Подивився перші пару серій, ніби було цікаво. Потім подивився весь і не залишилося ніякого післясмаку.
Якщо порівняти Гру престолів і серіал про лицаря, то це небо і земля. ГП хоч і дивилися, можна сказати, 10 років тому, але його досі пам’ятають. Деякі цитати зі серіалу розліталися по інтернету. Серіал реально шедевр.
А Дім дракона і лицар – просто надуте г**но. Подивитесь і забудете через 2 дні.
Нещодавно включив переглянути отбросы і голяк, у перекладі кубиків, топчик серіалів, саме поржати і відволіктись від всякої фігні навколо))
Снігопад хто дивився той знає що це топ але Прослушка все одно ван лав
Мільярди п’ять сезонів пушка бомба з шостого щось не дуже йде.
що там топового в 2026 вийшло
подивився серіал «Пацани» зайшло 😄
@egorka_kochergin останнім часом зайшов серіал про Magic, там типу він ескортних дівок здає, але забув назву
Для любителів містики порадив би Ізвне(2022), зараз доробляю другий сезон, поціновувачам жанру однозначно зайде 👻
ОООО на знайшов свою тему
Рекомендую серіал Гангстерленд, може здатися пафосним, але Ґай Річі робить речі, буду радий, якщо прислухаєтеся і дасте фідбек
Готовий з ким-небудь обмінятися досвідом, радьте свій, я гляну і напишу свою рецензію
@ayoop2517 теж його дивився, хороший серіал, рекомендую
для поціновувачів фентезі і королівства серіал Легенда про Шукача – 2 сезони по 20 серій – серія 40 хвилин
Серіал ВИДЕТЬ теж нічого так, можна подивитися
@lewbol Мені якось не зайшло. Але що можу сказати, що дуже яскраво знято, Гай Річі вміє це все робити, видовищно в нього виходить.
раджу – Ведмідь 2022-2025 – супер серіал
Згадав, Декстер теж зайшов мені, норм скоротати час
@ayoop2517 да-да, спочатку ніби мутно, але дуже затягує
Але чому вони всі кричали “анкуи”, я так і не зрозумів
@vrodezdes “Настоящий детектив”. Перший сезон з М. Макконахи – найсильніший (ну, на мій погляд), інші значно слабші.
@misha55 ось як ти й казав, пару перших серій подивитися! Не зачепило! Дивишся, чекаєш чогось схожого на Игру Престолов, мабуть через те, що вона є, але час іде і нічого, в результаті вистачило на пару серій і далі мене не вистачило!
@reddog123 почав дивитися пару днів тому. дякую за пораду. дивиться легко
@godweles888 я його в Ютубі на шортсах переглянув) Як і невського)
@saranman цікавий, правда, мене вистачило тільки на два сезони, далі не осилив