Серіаломани
Флудилка
|
26 липня 2025 р.
від
PeterDmitriev1
|
258 Відповідей
|
3,941 Перегляд
|
5 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@kalendula згоден,буває і так,коли не встиг подивитися новинки фільмів,і через років 10-12 дивишся як на новинку)
@robingood Мортал Комбат перенесли на літо 26-го…
@gans2115
ну все як завжди, а потім знову якась фігня буде і в підсумку класика виявилася кращою за всіх.
@anutka89.Це тільки дівчата люблять )про їхню казку дивитися)
а озарк дивився хто? пару рілсів попалося з нього, от думаю дивитися чи ні
@korzhik5665 мені зайшов, але тут вже на смак і колір
Закляття 4-та частина вийшла, у світі жахів, вважаю краща, для любителів жанру обов’язково до перегляду)
@selivan1990 треба буде глянути на дозвіллі))
У X-Files Понеділок, це не серія, а що? На роботі нарада, а “Малдера” немає на стільці
@yager50 Озарк топ, особливо якщо потерпіти перші серії
Для мене топовий серіал це “Гра престолів”. У ньому все ідеально. Хто не дивився, дуже раджу!
Друзі, IT-Crowd, Клініка…
Не люблю серйозні серіали.
Серйозностей і так у житті вистачає.
Раджу всім подивитися, хто не бачив, особливо тим, хто любить історичну тематику, і зокрема римську – серіал «Рим» 2007 року в озвучці СНТ. Нехай не бентежить рік виходу: він легко може дати фору багатьом сучасним – справді круто зроблено.
Хто не дивився раджу подивитися Володар перснів у Гобліна, поржати саме те,ахвхв))
@vrodezdes
Повернення бомжа легенда)
Рекомендую до перегляду серіал 11.22.63. Серіальчик про минуле, теперішнє і майбутнє. У головній ролі Джеймс Франко.
серіал Телохранители 2 сезони – топ серіал про 3 боксерів, яких до себе найняв адвокат як телохранителів, далі як не день, то пригода рекомендую – шкода, що ще немає 3 сезону
Ну і класика – Задача трьох тіл. Тема про позаземні цивілізації. Як раз для поціновувачів фантастики.
@nuk0s
Це про змову проти Кеннеді, непоганий серіальчик))
@vrodezdes Ага, саме його весь подивився без зупинки. Дуже цікавий.
@nuk0s
Те, що за реальними подіями завжди цікаво дивитись, та й актор веселий. Ще з ним фільм-комедія, “Чому він” прикольний
@vrodezdes +, ну і легенда «127 годин» у його виконанні
@nuk0s
Інтерв’юер і Ананасовий експрес, теж ржачні з ним.
@nuk0s а от це цікаво треба якось глянути
@vrodezdes про Кіма? Ахаха, так, там пропаганда жорстка йде)