Серіаломани
Флудилка
|
26 липня 2025 р.
від
PeterDmitriev1
|
258 Відповідей
|
3,942 Перегляду
|
5 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
кому подобаються серіали про медицину, раджу подивитися (Акушер)
@vladik_tarasov_2
https://www.youtube.com/watch?v=-qx7422fxCI
Я не особливо любитель серіалів, хоч іноді їх дивлюся. Але з усього, що я дивився, мене чомусь найбільше затягнуло ОСД (дуже дивні справи), прямо кайф. Чекаю 5 сезон)
Раджу серіал Легенда про шукача ( кількість сезонів 2 ) кожна серія по 40 хвилин
Сюжет серіалу розгортається в чарівному світі
це фентезі-серіал, заснований на серії книг Террі Гудкайнд “Меч Істини”, який розповідає про пригоди Річарда Сайфера, Шукачa Істини.
@vladik_tarasov_2 ну як, зацінив?
захищаючи Джейкоба гляньте, норм серіал
Однозначно безсоромні!
Не раджу дивитися гру в кальмара 2, гіршого продовження давно не бачив
Почав дивитися “Мейр із Іствуна”, дуже класний похмурий серіал на осінь. Всього 7 серій, дивиться на одному подиху. Фанатам Твін Пікса зайде 100%
@solwwow Не погоджуся, так, вони не перевершили 1 сезон, але точно зробили його не гіршим. Так кінець не такий, як ми всі очікували, але він логічний. Єдине, що арка з детективом максимально марна, але що поробиш.
Взагалі раніше дуже любила серіали дивитися (часу було більше) а зараз хіба що якийсь фільмик перед сном😁і то не до кінця 🫣
Ну от почала дивитися HALO серіал у жанрі фантастики… Чесно кажучи подивилась всього 3 серії, але можливо буду дивитися далі по можливості))) ніби нічого такий(для любителів цього жанру)
Подивився першу серію серіалу “Чужий: Земля”, а другу вже не хочеться. Вже все по-іншому і мутації цих чужих не сподобались. Схоже, розтягнули надовго. Краще вже 4 частину старого фільму подивитися. Прометей, Завіт і Ромул взагалі відстій
Мені дуже сподобався серіал Розділення. Там про мужика, у якого частина свідомості увесь час на роботі, а інша частина свідомості увесь час відпочиває і вони не перетинаються.
А ще хороший серіал називається “Бункер”
о, а ось і група для серіалів, а я в іншій просив підказати щось) Зараз гляну що пишете, від себе раджу – «Мисливець за розумом»
Гангстерленд до речі норм, на одному диханні за2 дні залетів))
Всім раджу серіал від Нетфлікса Люпен – 3 сезони серіалу взагалі вогонь , знімається Омар Сі з 1+1 який грав , серіал про генія перевтілень
@peterdmitriev1
щось не зайшов, як завжди одні вирішували , навколо бабки і все.
Люпен, так, повністю переглянув і чекав другий і третій сезон, топчик
Brassic 7 сезон подивився, буде продовження, всього 6 серій але як завжди сподобалося.
Турецькі серіали😅
@amernmes я, звісно, всесвіт Хижака набагато більше люблю, але Прометей непоганий фільм, про Завіт так вже не скажу, він похуже, але теж не дно це точно. Ромул він уже так, на любителя: хоча перша частина фільму наче теж більш-менш, під кінець там вже так, інтерес пропав…
@gans2115
дивився цей фільм, звісно, різниця велика з тими старими версіями.
Багато хороших фільмів буде 2026 році,тока в середині літа(недавно бачив трейлер до фільму Ной,чекаємо)
Ще купу фільмів буде,назви забув,взагалі очікуємо до літа багато хороших фільмів.
@robingood
кожного року виходить багато фільмів, потрібно тільки час подивитися. часто трапляється фільм, якому років 10-15 і я його не дивився