Питання щодо крипти
Криптовалюти і криптогаманці
|
15 березня 2022 р.
від
babay29
|
566 Відповідей
|
9,545 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@godnessistot.Швидше за все немає )і людина зник ,напевно вирішив проблему.
Всім привіт, підскажіть будь ласка чи є зараз якийсь крипто гаманець, щоб газ одразу був включений у комісію переказу та обміну? Як раніше був Payeer, дуже зручно було – скільки років користувався, жодного разу про якийсь газ не чув, зараз користуюсь Trust і він дико дратує тим, що потрібно мати одну валюту, щоб перевести іншу. Може є якась альтернатива Payeer зараз?
@cybermarginal
наприклад tutumway – але зараз там мало видів крипти для переказу
@cybermarginal погоджуюсь повністю, в тій же ситуації і я! Там необов’язково ж «газ» має бути, точніше не так, не на всі види це поширюється. Ось зараз на bnb мені туди приходить коли крипта, без газу йде. А з іншими були проблеми, та!
Ось ця фігня:
@cybermarginal Ну то не забувайте заздалегідь робити СВОП на бнб і все норм буде.
@ident
давно цей гаманець взагалі, їх зараз дуже багато, але це чую вперше.
@cybermarginal
використовуйте гаманці від бірж, найнадійніші – Trust, OKX Wallet.
Біржі а-ля бинанс, бубит, битгет не розглядаєш? Там точно з комісіями не треба буде заморочуватись, та й одразу можеш обміняти в будь-який потрібний токен
@gans2115 то ось знову обмеження, я хз взагалі що таке BNB і бажання розбиратися в цьому немає зовсім, в payeer все ж максимально зручно було як для пенсіонера зроблено, нічого зайвого.
@cybermarginal
Від гаманця не залежить, потрібна або біржа, або нативний коін (Tron, BNB тощо), або потрібен газ для переказу. Найпростіший варіант уже багато разів згадували – USDT у мережі BEP20, можна переключати комісію і оплачувати за рахунок USDT, коштує 4 центи.
@cybermarginal Теж Payeer постійно користувався “LTC” і проблем не було. Комісія там була всього 0.001)
@cybermarginal якщо чесно, мені payeer теж найбільше подобався. Максимально зрозуміло навіть з першого заходу! Зручно і просто.
Цікаво, він з кінцями чи ні…..
@amernmes ну якщо користуєтеся часто лайтом, то ось вам SafePal там теж дуже маленька комса.
@amernmes
ой, бля – я й не знав що paeer прикрили)
У payeer комісія на все була конська
@ident Так оно, коли в іншій країні проживаєш. Ну вони з того року ще й заздалегідь почали попереджати, що з “Російського ринку” йдуть(
@goldking Та я знайшов для себе пріоритетний варіант “LTC” недорого на “Totalcoin”
Та встановіть ви вже собі Бінанс і клопотів не буде, вивід у BNB – комса мінімалка, вивід у USDT/BNB від 10$ взагалі немає комси))
@vrodezdes Через BestChange теж норм. Мені особисто по кайфу Exodus і обнал через BestChange. Максимум зручності і свободи;-)
Питання трохи не по темі, хто користувався обмінником bestchange нещодавно? Сам я пару місяців тому без проблем купував крипту на 500р і на 1000р оплачував з карти Сбер без проблем, до того ж раз 10, якщо не більше. А вчора вирішив купити трохи крипти для депа, так от я не зміг відшукати обмінник, щоб оплатити зі Сбер, всі реквізити Сбер блокує. Ті 2 обмінника, якими я користувався, теж перестали працювати, пробував штук 5-6, ніде не зміг купити крипту. Почитав відгуки і був шокований, там купа негативних відгуків, причому на різні обмінники. Що відбувається? Стали вимагати верифікацію, і не просто селфі з паспортом, а на фоні їх сайту і з картою і з паспортом, або з листками паперу і їх URL. Я за пару місяців щось пропустив, чи це тимчасова проблема і її скоро виправлять? Саппорт мені теж нічим не допоміг, всі реквізити, які вони давали, це Таджикистан, який Сбер одразу відхиляє і блокує перекази. Повторюся, пробував 5-6 різних обмінників, потім кинув цю затію, а то ще й карту заблокують… Хто може користувався нещодавно? Є якась інфа?
@nikolay_ так гайки закручувати все тугіше, це вже не перша хвиля подібних блокувань дропів, для обміну по дрібниці спробуй cresoft, там, здається, від 100р можна, тільки заздалегідь перевіряй всі комісії там)
@h00ya Ось вони реально накалюють, скоріше б ця різьба зірвалася і дала зворот, як терпили все хаваємо і терпимо, але ж є всьому межа… камсу придумали за неактивні рахунки, якийсь бред, якщо рахунок накопичувальний, з якого перепугу чел має його використовувати, якийсь вік маразму…
@nikolay_
Так, у багатьох обмінниках ввели верифікацію. Але можна і без неї, тільки курс гірший буде. Там коли заходиш в обмінник, тепер потрібно вибирати з верифікацією або без. Якщо навіть перед вибором обмінника, на самому БЧ стоїть значок верифікації, все одно можна вибрати без неї. Припустимо, тобі потрібно 100 тронів, з верифом ти його купиш по курсу приблизно за 2200-2300. Якщо вибереш без верифа, то ціна вже буде близько 2500-2600.
Щодо переказу за кордон, краще вибирати переказ на карту TJ, а не СБП або QR. По QR вічно немає реквізитів, по СБП вічно блокує перекази, а на карту нормально все проходить.
Користувався хтось onesix walet в ТГ? У них вивід в рублях як?