Питання щодо крипти
Криптовалюти і криптогаманці
|
15 березня 2022 р.
від
babay29
|
566 Відповідей
|
9,542 Перегляду
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
З усього вище сказаного, що мені потрібно- не грати в азартні ігри))) людина порадила вище, побачимо.
А для казика я використовую гаманець Matbea, він є в плеймаркеті, там усе зрозуміло і російською написано, має розібратись
Дякую, обов’язково скористаюся. Дін, продовження не буде))))
Так навіщо на Trust Wallet виводив то? Треба було на Bitget вивести, а там на будь-яку крипту конвертував би і вивів би спокійно.
Якого продовження? Серіал?
У тебе аватар Діно зі «Надприродного», думав ти ти фанат, а так-фантик
Жарт, але просто морда його,
Я ще який фан, обожнюю цей серіал, кажуть, що наче очікується 16-й сезон по чутках. Просто це тема обговорення бонус-кодів.
Друже, цей серіал був культовим до 8-го сезону, я сам був фаном, а після 8-го це просто шлакоблок, Ласунка, (Слово видалено системою) бомжа. Як тільки Крипке пішов, одразу почали висмоктувати з Буденовця.
Ніби ж вони зняли історію батьків. І що на цій біржі потрібно робити?
Але досмотрів до кінця? 4 сезони були прям в тему, ніби в 5 з’явилися каструлі і пістолет, система дала збій)
Привіт, бро, порадиш будь ласка чим краще користуватися для крипти і казиків, також використовую Траст, але комісія особливо на usdt не тішить)
Та юзай Крекс
Я теж учора вирішив всередині Trust обміняти USDT на TRX, у мене було на комісію, по підсумку комісію списали, а ніфіга не обміняли – 4 години намагався знайти, де гроші і в результаті ніфіга а в історії написано виконано!! Хтось знає, як знайти їхню підтримку, бот у Trust нічого пояснити не може, і чому написано підтвердити, якщо я все підтвердив і комісію списали
Ще раз спитаю, панове, де мені краще
Чше поповнити трх, щоб вони були задоволені?
Хіба ніхто не знає, панове я мав про вас кращу думку
Купити на біржі USDT на п2п, обміняти спотом на TRX і відправити собі на гаманець , але комісій купа буде звісно)
Варіант простіший, йдеш іксрокет, там на п2п купуєш USDT(бачив там пропозиції від 250р), там же в розділі біржі швидко міняєш на TRX і виводиш … В іксрокеті комісія на вивід 5TRX вийде.
Дякую, а є простіший варіант
Вище додав про іксрокет. А найпростіше це, щоб тобі напряму кинули трх, у мене відсутні на жаль
Найпростішого способу немає, у будь-якому разі конська комісія за виведення (обслуговування мережі) TRX, сам потрапив у ту ж ситуацію з TGWallet. Хіба що знайти обмінника на bestchange з мінімалкою 1к і захмарним прайсом. Мені пощастило, що я тримаю гроші на Binance і трохи обміняв і закинув туди 30(це мінімалка на виведення з біржі). У будь-якому разі з’їло близько 700 рублів із 100 USDT
Знайшов TRX? Напиши в особисті – допоможу.
Ага тут тільки через уй кинут))) а якщо серйозно у кого є трх, а я на карту, я задовбався
Скільки трх потрібно для виведення?
Я вже навіть не знаю, мені пофіг хто допоможе, зате висловитися першим…