Дівчата грають!

Канал про тих і про тих, хто грає | 29 серпня 2017 р. від | 58 Відповідей | 2,301 Перегляд | 6 Реакцій
Average
Ранг
3
Репутація
17
Публікації
524
Передплатники
0

дівчатка, я з вами😊

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Average
Ранг
3
Репутація
17
Публікації
524
Передплатники
0
LiliyaPlaschova, 29 серпня 2017 р.
А я шоколад не люблю((((

підтримую,мені теж ці чорномазі не подобаються,хоч у них і є чим похвалитися😄 не те щоб я расистка,але краще маленький но білий,чем великий но чорний((( був у мене однажды такий,по російськи ні бе ні ме,чорний як сволота,по дупі мене весь час бив,і бич мене називав((( я тоді молода ще була,не досвідчена,думала він мене в Америку до себе візме(

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
7
Репутація
0
Публікації
4 079
Передплатники
3
Rubik, 4 жовтня 2017 р.
підтримую,мені теж ці чорномазі не подобаються,хоч у них і є чим похвалитися😄 не те щоб я расистка,але краще маленький но білий,чем великий но чорний((( був у мене однажды такий,по руски ні бе ні ме,чорний як сволоч,по дупі мене все время бив,і бич мене називав((( я тоді молодая ще була,не оп [...]

Ой йой йой. Ахахахаха , це 5. Взагалі прям нормально. Дякую.😁

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Average
Ранг
2
Репутація
0
Публікації
877
Передплатники
0
Rubik, 4 жовтня 2017 р.
підтримую,мені теж ці чорношкірі не подобаються,хоч у них і є чим похвалитися😄 не те що я расистка,але краще маленький но білий,чем великий но чорний((( був у мене однажды такий,по-російськи ні бе ні ме,чорний як сволота,по дупі мене весь час бив,і бич мене називав((( я тоді молода ще була,не [...]

Тюююю… да у нас тут шльондра завелася 🙂 В Америку, ахахахахахах там своїх “бичей” вистачає 🙂 (як шлюх, так і бомжів) 

Білих є побільше ніж чорних якщо що 🙂 

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Average
Ранг
3
Репутація
17
Публікації
524
Передплатники
0
igroman, 4 жовтня 2017 р.
Тюююю… та в нас тут завелася шлюшка 🙂 В Америку, ахахахахахах там своїх “бичів” вистачає 🙂 (як шлюх, так і бомжів) 

а навіщо ви мене ображаєте?Вам подобається ображати дівчат,ви ненависник жінок?

Білих трохи більше, ніж чорних якщо що 🙂 

вам краще видно,у мене не такий багатий досвід🙂

+3
0
+3  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
11
Репутація
676
Публікації
5 608
Передплатники
0

Та просто серед нас не так багато дівчат, от і виходить така реакція на все це, ех не вистачає на форумі дівчат.

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Average
Ранг
2
Репутація
0
Публікації
877
Передплатники
0
Rubik, 4 жовтня 2017 р.
а навіщо ви мене ображаєте? вам подобається ображати дівчат, ви жіночоненависник?   вам видніше, у мене не настільки багатий досвід🙂

Мила, де ти побачила образу? На жаль я лише констатував факт, виходячи з твого афроамериканського досвіду. 

torba, 4 жовтня 2017 р.
Та просто серед нас не так багато дівчат, от і виходить така реакція на все це, ех не вистачає на форумі дівчат.

А їх скрізь не вистачає 🙂 Та й бог з ними, головне щоб педерасти не налетіли 😁 

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
11
Репутація
676
Публікації
5 608
Передплатники
0
Мила, де ти побачила образу? На жаль я лише констатував факт, виходячи з твого афроамериканського досвіду. А їх усюди не вистачає 🙂 Да й хай буде з ними, головне, щоб педерасти не набігли 😁

А от таких типів цілком можна вберегтися, головне знати, як ходити і берегти “найцінніше”😏

P.S. Хоча мене самого не тішить ситуація, що їх так багато з’являється(

+1
0
+1  
Зачекайте, будь ласка...