Дівчата грають!
Канал про тих і про тих, хто грає
|
29 серпня 2017 р.
від
Lis@
|
58 Відповідей
|
2,302 Перегляду
|
6 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Подивись, скільки одразу уваги… Хіба це байдужість і дискримінація?
Потрібно, ще й як…. Повір. І те, що я тут перебуваю з самого початку створення сайту…. сайту, а не форуму, форум був створений пізніше, багатьом на це було й є пофіг, бо я дівчина. Та я й не парюся, я просто працюю.
Ну малося на увазі ресурсу Латест! Може діло не в тому, що ти дівчина? Може в дівчат складається таке сприйняття, бо їх мало? Подивись, як на жіночих форумах відбувається, якщо там 2-3 мужика на 100-200 дівчат.
Привіт! Намагаюсь Людей, відволікти ТО їм nasa із космосу покажи, обсруть, тему на смерть Цоя обсруть їм дай по10$ і кури😏
ПП😏
Ти знаєш, що і 10$-ми теж не угодиш, да й в принципі навіщо вгоджувати?
Текст…
А взагалі, чоловіки так непостійні у своїй постійності, що їх треба сприймати такими, якими вони є, а не намагатися довести свою правду….
Вигнали всіх мужиків з теми 😁
Я нікому свою правду не доводжу😔 і де вона правда? Ти знаєш?
У кожного своє))) Де моя, знаю…. вона при мені.
Ніхто нікого не виганяв, ви як зазвичай в потрібний момент зникаєте, якимось чудесним чином))
Ми просто поки 😮 😆
Ну-ну. В кущах) з біноклем)
Тепер я розумію, що таке Дискримінація 😁
Дискримінація (лат. discriminatio «ущемлення») – це негативне ставлення, упередженість, насильство, несправедливість та позбавлення певних прав людей через їх належність до певної соціальної групи.
Дякую! Дуже багато розумних і корисних слів. Але це всього лиш теоретичне визначення 😌
А ми в основному, згідно з теорією, і живемо… Поки шишок не наб’ємо.
Ось вам дівчата по шоколадці
![]()
![]()
і ще одна шоколадка
:DD
А я шоколад не люблю((((
Ну і де ж дискримінація? У нас дівчина на Дошці Пошани 🤠 Про яку дискримінацію, а тим більше байдужість може йти мова? 😁
Тож, дівчата, ми Вас любимо, нам без Вас нікуди!!! 🙂
Ех ці рівні права, іноді мені здається що просто з усім цим перестарались, навіщо так усе відстоювати, жінка має бути жіночною в першу чергу)
І це зовсім не сексуальні бажання, мені кажуть)
Зазвичай мені такі бажання не говорять 🤠
Так це я одразу відписав проти тих, хто буде звинувачувати в сексизмі. Все ж зараз не зрозуміло, чи можна про все це говорити, можуть одразу звинуватити.
fgtkmcby! апельсин у перекладі! Так просто до слова..раз уж ні про що.)