Жінка з Каліфорнії виграла в лотерею приз у $1KK
Новини індустрії азартних ігор, події, факти
|
12 червня 2024 р.
від
thee4
|
5 Відповідей
|
256 Проглядачів
|
1 Реакція
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
10 червня (UPI) – Жінка з Каліфорнії зайшла в магазин, в який ходила все життя, щоб купити енергетичний напій, і в підсумку виграла лотерейний приз у 1 мільйон доларів.
Александрія Родрігес з Whittier розповіла представникам Каліфорнійської лотереї, що, перебуваючи в магазині, Родрігес вирішилa купити скретч-квиток Xtreme Multiplier.
«Це було запам’ятовуюче. Мені сподобалися кольори. Я подумала: «Та ладно, просто дайте мені цей», – пояснила Родрігес. «Що цікаво, в підсумку я вибрала свій щасливий номер».
Квиток – щасливий номер 22 – виявився виграшним на 1 мільйон доларів.
«Я народилася 22-го числа – це мій номер», – сказала Родрігес. «Гроші допоможуть у багатьох справах. Я просто з нетерпінням чекаю, що принесе один мільйон доларів. Тільки позитив!»
Я просто з нетерпінням чекаю того, що принесе один мільйон доларів. Тільки позитив!
Головне правильно розпорядитися, а то втратить усе і навряд чи це буде позитив)
Та й не кажи… А то скільки разів було в цих америкосоФ, став мільйонером, а потім через рік-два – знову як усі… у кращому випадку на попередню роботу, а в гіршому – в місця не такі вже й віддалені… Сподіваюсь, жінка вчинить раціонально і змінить своє життя на краще!
Один зайшов за енергетиком, інша курочку покушати …жорстко, звісно вони мільйонерами стають 😀
Та що тут казати, ну захотілося дівчині підняти собі настрій енергетиком.., а тут несподівано ще й квиток “фартовий” на здачу. Як граЦа “знав би прикуп, жив би в Сочі”)