Ярмоленко поділився думкою про рівень чемпіонату України

Спортивні новини | 1 квітня 2016 р. від | 1 Відповідь | 306 Проглядачів | 0 Реакцій
Experienced
Ранг
5
Репутація
98
Публікації
4 812
Передплатники
7

Андрій Ярмоленко: «У «Динамо» мене все влаштовує, але мене не влаштовує рівень чемпіонату України»

Ярмоленко

Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко заявив, що по закінченні сезону готовий змінити клуб і покинути чемпіонат України. Футболіста не влаштовує рівень місцевого чемпіонату.

– Наступний матч на «Олімпійському» у складі збірної ти можеш провести як легіонер. Чим ближче літо, тим більше стає розмов на цю тему…

– Я до цього вже звик, але в мене не той вік, який дозволяє відволікатися на різні чутки.

– Рішення вже прийняте – влітку ти їдеш?

– Ні, не прийняте, але бажання є. У «Динамо» мене все влаштовує, але мене не влаштовує рівень чемпіонату України. Хочу рости як футболіст, а для цього потрібно віддавати всі сили улюбленій справі тут і сьогодні. Братиму участь у якісній грі, надійде пропозиція, яка влаштує мене і президента клубу, і все вирішиться.

– Як думаєш, важливо підписати контракт з можливим новим клубом до чи після чемпіонату Європи?

– Про це думаю найменше. Головне – поїхати до Франції як чемпіон і володар Кубка України. Ось це завдання на найближчі півтора місяця, – розповів Ярмоленко.

Джерело: офіційний сайт київського «Динамо»

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...