Усі роялі!?
Загальні питання
|
21 травня 2026 р. о 01:46
від
hawk
|
116 Відповідей
|
6,548 Проглядачів
|
5 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Виводять, а то тут одні питання про “вивід” і жодного доказу. Вночі відмив бонус на 2-й деп в Ірисці, і вивели десь за п’ять годин, зранку, коротше.
раніше щомісяця давали бездеп у Роялях, зараз жодної пропозиції 🤦
@staryydrug приблизно 5 годин на крипту і раніше для них це було нормою? Чи раніше виводили швидше?
@loveohlove Ні, ні фіга не норма. Та ж Fugu, коли вони нормально працювали, виводили на крипту десь за 20-30 хвилин.
@loveohlove
Раніше на картку мені Рокс виводив за 10-15 хв. Непоганий час був)
@staryydrug ось це вже інша розмова)
@loveohlove за 10 хвилин мені ця “мережа” ніколи не виводила, як у деяких інших проєктах, зараз начебто налагоджується у них робота, нещодавно гравці чекали днями повного виведення коштів, чат підтримки пише: “все добре, працюємо”
У мене все так само рандомно завантажується, але здебільшого тупо не вантажить сайт. Особливо весело під час гри все вилітає і чекаєш годинами, коли знову почне завантажуватися. А ще з цими методами поповнення в казіках вже 5 банків картки заблокували за 115 ФЗ. Скоро банки закінчаться.
@virus71 спробуй гаманець Алтын, і поки пограй на інших проєктах, не обов’язково ж тільки на роялах грати
Більше року тому перестав грати в них, ніколи не міг виграти. Навіть трохи зрадів, що можуть закритися (без негативу)
Кажуть, Рояли повністю закриваються.
@nuk0s а що зараз з їхніми проєктами? Працюють, виводять?
@nuk0s а хто там хоче їх купити? 1win?
@loveohlove чесно, сам не перевіряв і не хочу, а то мало що…
@loveohlove CEO їхній хоче викупити всю компанію, або якісь окремі активи
@nuk0s ну правильно, після такого провалу за мегазаниженою ціною можна все і викупити)