У боротьбі за Месута Озіла лідирують МЮ і Фенербахче

Спортивні новини | 13 вересня 2018 р. від | 6 Відповідей | 302 Перегляду | 0 Реакцій
Average
Ранг
2
Репутація
0
Публікації
16
Передплатники
0

В цьому сезоні Месут Озіл іноді виходить, а іноді не виходить у складі Арсеналу. Поки що він повністю відграв 90 хвилин лише одного разу, а в матчах з Челсі і Кардіфф Сіті новий бос Унаї Емері заміняв його.

Думки про №10 цього клубу розділилися, його вміння та передачі частково компенсуються сумнівами в його працездатності. Букмекерські контори пропонують 5,00 на його перехід в Манчестер Юнайтед, а фаворитом вважають турецький клуб Фенербахче – 3,50.

Очікується, що 15 вересня 29-річний футболіст зіграє в гостьовому матчі Арсеналу з Ньюкаслом, де його стійкість буде під пильною увагою.

Озіл в Арсеналі коштує дорожче за всіх. Але це не гарантує йому ігрового часу при Емері. Останні коефіцієнти говорять про те, що він може опинитися в кількох місяцях від дорогої переїзду в Манчестер.

Тим часом пропонують 7,00 на те, що наступним пунктом призначення для Озіла стане якийсь китайський клуб, 11,00 – на його перехід в ПСЖ, 16,00 – на підписання контракту з Баварією.

У цього гравця турецьке походження, і він може захотіти спробувати на смак футбол Суперліги. Однак при будь-якому переході каменем спотикання може стати його зарплата – £350 000.

Наступний клуб Месута Озіла:

• Фенербахче – 3,50
  • МЮ – 5,00
  • Китайський клуб – 7,00
  • ПСЖ – 11,00
  • Баварія – 17,0

Джерело: Овербеттинг

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
11
Репутація
676
Публікації
5 608
Передплатники
0

А от мені віриться, що це буде саме китайський клуб. Якось перехід у турецький клуб нелогічний, тільки заради грошей.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
6
Репутація
190
Публікації
7 426
Передплатники
7

Торба правий, жодному топ-клубу він зараз і даром вже не потрібен. Звісно, чи поїде він в Китай – питання, що залежить від нього самого, а ось варіант пограти на історичній батьківщині за Фенер – цілком може бути.

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
11
Репутація
676
Публікації
5 608
Передплатники
0
Melbourne, 23 вересня 2018 р.
Торба прав, не одномутоп клубу він зараз і даром уже не потрібен. Звісно, чи виграє він у Китаї – питання, що залежить від нього самого, а от варіант пограти на історичній батьківщині за Фенер, цілком може бути.

Якщо турки дадуть нормально грошей, то звісно ж піде туди. А так я думаю, що він не проти і Китаю, там багато зірок переїхало! Я думаю, він зараз не про футбол думає, адже є інші клуби, які були готові ставити його в основу. 

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Experienced
Ранг
6
Репутація
190
Публікації
7 426
Передплатники
7
torba, 23 вересня 2018 р.
Якщо турки дадуть нормально грошей, то звісно ж піде туди. А так я думаю, що він не проти й Китаю, там багато зірок переїхало! Я думаю, він зараз не про футбол думає, адже є інші клуби, які були готові ставити його в основу.

Переїзд до Китаю підтверджує неспроможність футболіста в 99% випадків, це як із тієї казки про терновий кущ

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...
Adept
Ранг
11
Репутація
676
Публікації
5 608
Передплатники
0
Melbourne, 24 вересня 2018 р.
Переїзд до Китаю підтверджує неспроможність футболіста в 99% випадків, це як із тієї казки про терновий кущ

Як на мене, це чіткий варіант, що на першому місці – гроші. Всі розуміють, що в Китаї це точно не розвиток, і навіть увага журналістів буде лише трохи. Але от оплата за сезон їх влаштовує. 

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...