Трансферні новини
Спортивні новини
|
24 серпня 2016 р.
від
DOMINION
|
533 Відповіді
|
73,129 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
чув, що там ультрас влаштовували забастовки через це
ну вони ж дібіли, боже як я ще в дитинстві міг з ними тусуватися
ЛОЛ, з ультрасами Райо? 😁
там типу що він нацист або щось таке
ось цитата
а я думав наші ультраси з’являться)ну да там же в людей адекватне розуміння речей! Тусається з бандитами вбивцями, вандалами значить такий же, у нас же вони “герої”
Мустафі вартий своїх грошей однозначно
Та там зовсім усе через політику! Ух, як я цього в футболі не люблю!
Кріштіану Роналду перейшов у «Ювентус»
![]()
«Реал Мадрид» підтвердив трансфер нападника Кріштіану Роналду до «Ювентус».
Клаудіо Маркізіо пішов з «Ювентуса». Всі свої кар’єрні роки він провів у Турині – загалом 25 років
У 389 матчах за «Юве» у всіх турнірах він забив 37 голів.
Сім разів Маркізіо ставав чемпіоном Італії, тричі – володарем Кубка країни і ще чотири рази перемагав у Суперкубку.
Не факт, що на його заміну прийшов саме Роналду. Все ж йому, щоб стати легендою для Юве, то треба ще попрацювати над цим і фанам ще треба сподобатися.
Ким можна посилити Ліверпуль?
Огооо, що вирішили роботу Клоппа виконувати? Нехай же думає, у них Салаха вистачить! Їм тепер пора займати призові місця.
просто Клопп кинув скаутинг на аутріч, от шукаємо! Не ну реально, у них нема топів, Салах не витягує, Фірміно цукровий, взяли Шакірі, але він відповідальний трудяга, як Мілнер, але не забивав.
Чому Салах не тягне, у нього, як у будь-якого футболіста, бувають різні проміжки, от і виходить, що в нього є й спади!
Чудова покупка для команди Юргена Клоппа.
«Ліверпуль» погодив умови особистого контракту з півзахисником «Баварії» Тьяго Алькантарою.
Про це повідомив журналіст Танкреди Пальмері. У найближчий час «Ліверпуль» зробить мюнхенцям офіційну пропозицію – «червоні» розраховують придбати Алькантару за 30 млн + бонуси.
Повідомляється, що 29-річний Тьяго вже попрощався з партнерами по «Баварії».
Алькантара виступає за «Баварію» з 2013 року. Діючий контракт іспанця з німецьким клубом спливає влітку 2021-го.
Лерой підписав контракт до 2025 року.
Мюнхенська «Баварія» офіційно підтвердила перехід гравця збірної Німеччини Лероя Сане з «Манчестер Сіті».
«Баварія» – величезний клуб і має великі амбіції, які відповідають моїм власним. Я з нетерпінням чекаю нового випробування і не можу дочекатися тренувань з командою. Я знайомий з Хансі Фліком з часів спільної роботи в юнацькій збірній – у нас дуже хороші стосунки», – поділився радістю гравець.
Сане забив 39 м’ячів у 135 матчах за «Сіті» після переходу з «Шальке» у 2016 році.
У гравця залишався всього рік за контрактом – «містяни» отримали за нього менше 50 млн євро.
Дивно, що Клоп погодився на такого досвідченого гравця. Як мені здавалося, він націлений на молодих гравців.
Московський «Спартак» провів офіційну церемонію представлення нового генерального директора Шаміля Газізова.
Досвідчений 51-річний фахівець перейшов до «червоно-білих» з аналогічної посади, яку він обіймав в «Уфі», і зайняв місце раніше звільненого Томаса Цорна.
Офіційний сайт московського клубу привітав Газізова і побажав йому успішної роботи в клубі.
«Запрошення в «Спартак» – величезний виклик і велика мотивація показати гідний результат. Мої головні цілі – титули в Росії, постійна участь в єврокубках і успішна бізнес-стратегія»,
– заявив Газізов.
Що є шанси, що будуть зміни в чомусь, як на мене – не факт. А так, звісно, побачимо.
Нападник Кріштіану Роналду прийняв рішення продовжити кар’єру в туринському «Ювентусі».
За інформацією Tuttosport, португальський страйкер готовий підкорювати нові вершини й боротися за нові здобутки у складі «старої синьйори». Зазначається, що 35‑річний страйкер збирається відпрацювати до кінця свій чинний контракт, який спливає влітку 2022 року.
Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Роналду провів у Серії А 28 матчів, у яких відзначився 28 забитими голами і п’ятьма результативними передачами. Португальський форвард забивав у кожному зіграному матчі чемпіонату після скасування карантину.
А що йому ще думати, в Італії він задіяний. Та й там цінують таких зрілих футболістів. Тому зможе зіграти й після 22-го року.
«Ювентус» продовжив контракти з К’єлліні і Буффоном до 2021 року
Перспективні юнці проведуть у великому футболі ще як мінімум сезон.
Туринський «Ювентус» оголосив про продовження чинних угод із захисником команди Джорджо К’єлліні та воротарем Джанлуїджі Буффоном.
Контракти футболістів пролонговано на рік – до літа 2021 року.
Таким чином, для Буффона наступний сезон стане 20-м у футболці туринського клубу, для К’єлліні – 16-м.
42-річний Буффон – рекордсмен «Ювентуса» за проведеними за клуб матчами в Серії А (479).
35-річний К’єлліні відіграв за «б’янконері» 509 матчів у всіх турнірах. У цьому сезоні на його рахунку 3 виходи на поле.
Все ж не дарма всі називають Буфоніще просто. Так що пацан витягне ще пару років, от це дивує.
та вже за 40 років, а рівень тримає
Півзахисник «Валенсії» Ферран Торрес близький до переходу в «Манчестер Сіті» в літнє трансферне вікно
Як стверджує видання Eurosport, 20‑річний іспанський вінґер домовився з «містянами» про умови особистого контракту і готовий підписати з новим клубом довгострокову угоду.
Найближчим часом «Сіті» зв’яжеться з «кажанами», щоб обговорити суму відступних за Торреса, чий контракт закінчується вже наступного літа. Щоб не втратити гравця на правах вільного агента, іспанський клуб, на думку Mundo Deportivo, погодиться відпустити Феррана за 50 мільйонів євро.
Нагадаємо, що «Сіті» розглядає Торреса як пряму заміну Лерою Сане, який зовсім недавно перебрався в мюнхенську «Баварію».