Точні прогнози на футбол
Прогнози та обговорення спортивних подій
|
31 січня 2017 р.
від
Turbo22
|
7,526 Відповідей
|
245,726 Проглядачів
|
15 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
КАПЕЦ)) який сенс все це ставити? скільки ти виграєш? на пачку цигарок?
Чувак, він ставить не як ми по дрібному, а по 13к, в підсумку потім нормально виходить по виграшу, так, ризик є, який полягає в сумі, але він же моніторить команди, подію, він не ставить на Динамо Київ, яке, як вчора, програло Зірці 2-0, на кеф на Динамо був 1,1…поки що він норм все ставить
Яка різниця ставка 1$ чи 1000$ в будь-якому випадку профіт в 15% – це дуже мало, це ROI десь 2-5 %
Але ти ж не проти побачити безкоштовно підсумкову статистику ))) ти ж казав що навіть добре що є тип який так ставить)) я як би не повністю схвалюю такий варіант ставок, але й не скажу що категорично проти
1. Мадрид-Бетіс 2-1
2. Наполі – Кротоне 3-0
3. Маккабі – Хайфа 1-0 , + 285 р
Прибуток березень + 8400 р
+13/-0
Експрес
1. Азербайджан . 16:00. Карабах-АЗАЛ ф1(0) 1.03
2. Португалія. 23:00. Бенфіка-Белененсеш ф1(0) 1.04 , підсумковий 1.0712 , 2300 р , на винлайн
Може краще пропускати такі команди, як українські, або кф має бути не вище 1,05
ну ось я це і мав на увазі
зараз український футбол став непередбачуваним) Шахтар на останніх хвилинах тільки перемоги вириває
так я до цього й веду що він красень що не бере подібні чемпи, походу дуже добре моніторить тільки кілька чемпів, це правильно, щоб мінімізувати ризик, треба брати вузьке коло, так що все у нього може бути в підсумку дуже навіть успішно
ти серйозно думаєш, що він моніторить чемпіонат Азербайджану?=))))))))) статистика фігня в таких ставках з такими коефами треба бачити очима, як грають команди і бути впевненим на 101%
а чому б і ні? там можна лише пару команд виділити й за ними спостерігати, буки не надто звертають увагу по коефам на ці події, він і користується, тим більше маючи такий банк як 200к рублів, явно йому варто моніторити цей чемп
Одинар. Ліга чемпіонів УЄФА. 22:45. Юве-Порту, прохід в наступний етап – Юве 1.06, 200 000 р, ва-банк, по БК Олімп (перша гра 2-0)
Добрий день учасники, вирішив сьогодні зіграти крупно, напишу нижче чому:
По-перше почнемо по складу, у Порту втрата лівого захисника Теллеса, замінити в загальному немає ким, а це значить на фланзі, де скоріше за все буде грати Гуардадо, проблем купа намічається. Пройдемося по інших гравцях: центральні захисники Маркано, який пограв в Расингу, Рубіні, Олімпіакосі – це не рівень чвертьфіналу Ліги, принаймні втримати Ігуаїна, Дібалу і Манджукича дуже складно захиснику такого рівня. Його помічник по амплуа Феліпе, який приїхав з Корінтіанса – доволі емоційний, не раз відзначалося, що на відповідальні ігри в нього проблеми з психологічним настроєм, це не дивно для латиносів, може просто поплисти і досвіду дуже мало. Про правого захисника уругвайця особливо й писати не варто – 32 роки, приїхав доігрувати кар’єру з Бенфіки, да, це кращий захисник в складі, але в такому віці з Юве бороздити бровку 90 хвилин… так, може побороздити, але скільки провалів буде… Підсумок один: напад Юве на голову сильніший за захисні редути суперника. Про талант і досягнення Ігуаїна, Манджукича і Дібали писати не буду – всі їх прекрасно знають. По опорній зоні також перевага у Юве. У Порту є Даніло, непоганий опорник, який може почистити, але якщо подивитися на його помічників, то тут в опорній зоні Браімі, який не відпрацьовує в захисті; якщо він вийде в основі, то для Порту це буде дуже погано, але скоріше за все він вийде, бо потрібно посилити атакуючий потенціал. Невеш – талановитий хлопець, але йому всього 20 років і грати на такому рівні з Юве зарано, не потягне. Ерера – досвідчений гравець, але звідки – з Мексики, стабільний, але нічого не вигравав; великі сумніви, що він продемонструє. Напад у Порту цікавий: Текиньє, забивний, але звідки – купили з Гімараєша, команда яка все життя плететься на 5-6 місці в Португалії; цей чувак в 26 років візьме і Юве покладе – у сні лише. Другий Сілва молодий гравець, талановитий, але це не рівень чвертьфіналу Ліги чемпіонів, досвіду немає.
Про напад Юве вже писав, опорна зона без втрат і Гуардадо і П’яніч в порядку, Хедіра в відмінній формі, захисники також хороші – Барцальї, К’єлліні, Сандро, Ліхштайнер, лавка відмінна, ну і звичайно страж воріт – Буффон. По суті в усіх лініях у Юве перевага. Забув також вказати, що воротар Порту Ікер дуже нестабільно грає, не факт, що відстоїть на належному рівні.
Пройдемося по статистиці:
Юве починаючи з нової їх ери після вильоту з 2012 р. має вдома в Лізі такі результати: 22 гри і всього 2 поразки – це від Барси в 2015 1-3 і від Баварії в 2013 р. 0-2, при цьому в обох матчах Юве пропускав на 90-й хвилині, по суті ігри йшли в поразки в один м’яч, в кінці потрібно було розкриватися тому пропускали ще. Але хто такі Барса і Баварія і Порту – різні речі, різний рівень і склади.
Порту в лізі за останні 4 роки обіграли Брюгге 1-2, Макаббі Тель-Авів 1-3, Австрію, БАТЕ, Лілль, Більбао, але то було в 2014 році і склад був скажений – ще Джексон Мартінес і ко. Зараз молоде покоління; багато трублять, що перемогли Рому 0-3 на виїзді – ну грати тайм маючи на 2 людини більше на такому рівні це зрозуміло, цей матч я не враховую в розборі гри.
Більше всього мені сподобалася ситуація в груповому етапі турніру цього року, звідки Порту вийшов – але як. Я дивився обидва матчі, де Порту зіграв дві нічиї з Копенгагеном: вдома 1-1 і на виїзді 0-0, де данці грали більш вменований футбол і повинні були виходити з групи замість португальців – дякуємо Лестеру, що злив матч в Португалії і дозволив драконам вийти. Також вище писав, що обіграли Брюгге на виїзді 1-2, але як – програвали весь матч, спасибі пенальті на 90-й хвилині, досить спірний. Програли на виїзді мертвому Лестеру 1-0. По суті Порту в цій лізі на виїзді нічого не показав, а Юве потрібно грати на перемогу: забити два м’ячі мінімум і ще не пропустити – і це тільки в додатковий час; враховуючи оборону Порту це буде схоже на фантастику. Також відмічу, що Юве вдома здається не програє вже давно; в цьому сезоні легко били і Наполі зовсім недавно в кубку 3-1, Інтер, де команди приїжджають супер заведеними да й за складом на голову кращі ніж у Порту.
Також відмічу тренерів: Аллегрі налаштований на турнір, йому хочеться титул, є півфінал в 2015, в минулому році прикро програли Баварії; з мотивацією і у нього, і у гравців все в порядку – люди хочуть титулів. Якраз зараз у Юве склад найкращий за останні 2-3 роки, поступитися з таким преимуществом випадково мені здається нереально, це їхній час – сьогодні ніхто його не відбере.
Тренер Порту хороший, талановитий, але його стиль гри мені здається зручний для Юве, бо команди під його керівництвом іноді зависають в атаці, є провали, а сьогодні йому доведеться ризикувати. Юве на контратаках має розкладати супротивника, а якщо заглибитися і подивитися як провалив минулого року Есперіто (Валенсію) в Лізі чемпіонів, то сьогодні питання відпадають самі собою – вдома програли Зеніту, Ліону, чітко програли з цим тренером, хоча у нього тоді в обоймі були дуже сильні гравці: Негредо, П’ятті, Алегомес, Фегулі, Мустафі і як опозорились. Так, Есперіто каже, що команда налаштована сьогодні на Юве, я впевнений, що він лукавить і йому дуже страшно виходити на стадіон Юве – його чекає тут мочка.
чувак, він не ставить 200к) він ставить 2300 рублів, у нього є відео ставок, там жодної програшної ставки немає, вийшло 20к рублів
так може попросимо, щоб цю ставку він виклав на 200К?)) а то щас психане хтось і пхне в олл-ін, все-таки він може +12к заробити якщо 200к поставить
Я вже рази 3 просив він морозиться)))) нібито йому нічого доводити, за нього говорить його авторитет намальованих ставок) це все добре, от тільки хтось подивиться і поставить 200к тільки справжніх
Я вже рази 3 просив він морозиться)))) нібито йому нічого доводити, за нього говорить його авторитет намальованих ставок) це все добре, от тільки хтось подивиться і поставить 200к тільки справжніх
Оце ризик виходить!! Ех, валідольно будете дивитися!
1. Карабах-азал 1-0
2. Бенфика-белененсиш 4-0 , + 165 р
Ювентус-Порту 1-0, + 12 000 р
На сьогодні які будуть прогнози? на Лігу чемпіонів?) Які є варіанти хлопці)
Монако – Манчестер Сіті, Тотал понад 1 гол, Кеф 1,01. Ставте 200 тисяч, жб гарантую)
Аххахааха, де їх ще взяти ці 200 тисяч, от питання) а так да, згоден гра буде голева сьогодні)
Тоді можна ризикнути на Тотал більше 1,5 І виграти в 2 рази більше з коефіцієнтом 1,02 =D
Ну да з такими низькими кефами тільки великі суми зазвичай і ставлять на верняки)))))
оце буде весело якщо 0-0 зіграють))
Експрес
1. Кубок лібертадорес. 01:30. Насьональ (Уругвай) -сулія , сулія суха перемога – ні 1.02
2. Кубок лібертадорес. 03:00. Палмейрас-хорхе ф1(0) 1.02 , підсумковий 1.0404 , 13 000 р , по бк Олімп