Прогнози на спорт від Влада Сидіхіна
Прогнози та обговорення спортивних подій
|
10 березня 2017 р.
від
vladsidihin
|
374 Відповіді
|
7,389 Проглядачів
|
1 Реакція
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Мій результат дня +3 і -3..Осасуна на диво не зіграла тб2.5 що дуже несподівано для мене.
дивись, раджу тобі обрати 3 типи ставок для початку, і добре їх освоїти, наприклад ставка на фору, ставка на перемогу і ставка на тотали. Не намагайся зараз стрибнути вище голови, на початку пробуй у чому ти будеш сильний. Ось Фонін якось мені порадив, що в мене непогано заходять ТБ. І в мене багато ставок на це сконцентровано і багато з них у плюс.
дякую за пораду..напевно сфокусуюсь зараз на тб тм і перемогах просто)) можливо з нічиєю)
давай)) чекаю на твої прогнози на сьогодні)
На жаль я сьогодні цілий день був зайнятий і не встиг поставити на ЛЧ..Хотів ставити на перемогу Лестера і Юве…зайшло б чи ні зараз подивимось.
Сьогодні вперше вирішив поставити на хокей.
1)Бремерхафен-Мюнхен. Мюнхен виграв 3 гри підряд проти цієї команди і їм лишається тільки одна перемога для проходу, повинні дожати!
2)Айсбарен-Манхайм. Останні матчі були результативними, тому тб5.5.
3)Вольфсбург-Кёльн. За останні 3 матчі вони не забили більше 4 шайб, чи то суха перемога 4-0, чи нічия. Тому тм4.5
Що вважаєте? зайде?
взагалі в німецькому хокеї не бум-бум)) так що буду чекати тільки твого результату, кеф відмінний! Я зараз вже перестав часто брати просто по статистиці матчі, вони часто підводять
а які ліги краще ставити на хокеї?
Чувак, я ща сильно за НХЛ почав спостерігати, там команда з коєфом 3-4 може обіграти суперників, на яких дають 1,8. Важливо знати полосу команди, пару ключових гравців, статистику моніторити. Ось я ща на Чикаго, Бостон і Міннесоту сконцентрувався. Чикаго лабає наче дурні, а коефи на них не менше 1,9 приблизно, можна було взагалі чисту перемогу брати, але я фору 0 взяв і вуаля за коеф 2.1.
Раніше тотали краще проходили в мене, а зараз кінцевий підсумок – він більш передбачуваний. На тоталі у футболі, на хокеї в результатах сконцентрований
ну так як я перший раз у хокеї, то вирішив просто на найближчі матчі поставити))
Ось сьогоднішні мої ставки на ЛЧ. Що скажете, досвідчені?
Ех, ризиковано виходить, тим більше, що друга ставка найпроблемніша виходить, тим більше зараз по грі. Не зрозуміло, чому англійці такі в’ялі.
та нормально)) поки заходить)) 3-1
Та от так швидко змінилося буквально за 20 хвилин, не міг подумати, що так сильно натиснуть! Залишилися німці.
Результат сьогоднішнього дня +2 і -1. Плюс до цього не зайшов експрес, в якому лише 1 не збився результат.. я в шоці. 3 матчі вони не забивали більше 4 шайб, а тут після перших 2-х періодів рахунок 2-0, а в третьому накидали до 5-1.. пипець… а так би хороший коєф зайшов)) але день вийшов у плюс! Вітаю фанів Монако з проходом далі)
ось заряди на сьогоднішні матчі.. Що скажете?
ОСЬ ЩЕ ЗРОБИВ
Для мене цей експрес виглядає привабливішим, ніж перший, має зайти думаю-удачі 😏
спасибі)) тільки перший скрін це не експрес а ординари))
Ванґую прохід Роми, чувак, вибач, я зарядив 2 проходи з кефом 8 в підсумку, буду ловити сьогодні, прохід Краснодара і Роми
я напевно здамся психом,але мені здається є приблизно 30% що Манчестер Юнайтед в додатковий час))) був матч з Челсі де вони трохи втомилися,і тепер Ростов не дай боже заб’є у виїзді,МЮ може і КК отримати
Я теж так подумав, і з великущою страховкою взяв фору2(+2) за 1,7 так що беріть поки кеф не просів
Я думаю матч буде дуже брудним з великою кількістю кутових
Я б не сказав що МЮ прямо багато кутових подає, чого так думаєш?
думаю що Ростов буде захищатися як Спарта при Фермопілах)