Обговорення прогнозів на спорт
Прогнози та обговорення спортивних подій
|
16 березня 2017 р.
від
VyacheslavLenin
|
1,000 Відповідей
|
22,496 Проглядачів
|
7 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Ну нічого собі так плюнув, що навіть далі пройшов! Або ж Рома просто здалася, тут питання відкрите!
Та вже зарядив на Боруссію)
хз можуть відскочити там оз краще виглядає
я скільки ставив на чемп України рік тому тепер зрозумів що й українські, що російські чемпіонати треба обходити стороною
Як би грубо це не звучало, але краще взагалі пропускати внутрішній чемпіонат на середні команди зовсім!
Та поясніть мені нарешті що таке оз)
Обидві заб’ють
ОЗ
якщо ОЗ-ні то значить обидві заб’ють-ні
Що може бути краще, ніж прийти з кіно і побачити, що Обамеянг у складі
потрібно ОЗ у матчі Брістоль Сіті – Гаддерсфілд і Боруссія -1.5
а я сьогодні через завантажений день взагалі прогнози не давав, тільки додому прийшов, капєць, перший мій день за стільки часу без прогнозів. Хотів Вільярреал брати фору 0, значить так треба було що не поставив, там КК вже у гості і горять на 1 м’яч. Вже на завтра, післязавтра заряджу
а моя ставка на Боруссію зашла) Обамеянг красунчик)
в мене біда за сьогодні 3- 1+ Але я вірю в завтрашні матчі АПЛ
що взяв на завтра, дай скріни?
Думаю, завтра придумаю якийсь експресик на АПЛ
вирішив йо**нутись і взяти оз у всіх матчах апл крім сандерленда))
так воно і скрізь має зайти,крім Евертона звісно,хоч Халу і треба забивати щоб не вилетіти і мотивація звірська але все одно Евертон вже мені 2 ставки зіграв на ОЗ-НЕТ
ну тоді мій евертон і мансіті повинні пройти легко якщо говорити що майже всі команди АПЛ повинні забити)
Бери в лайві Вест Бром поки коеф не просів, я встиг урвати за 6,у них моментів-то більше і Санчес з Петром травмувалися
схоже Вест Бром треба брати.. вже 2-1. я в шоці)
УРОДІВ ТРЕБА ЗАГОНЯТИ
Як ти це робиш?))) при рахунку 1-1 поставити на перемогу з кофом 6 ..Красавчик.
Хто мені пояснить, що твориться з Арсеналом? Так грати не можна.
Чувак я їм не повірив(( я навіть не бачив твоєї смс, не заходив на латест(( а тупо залипав на матч. Звони мені наступного разу))
бля взяв вест хем з 0,та й хоффенхайм чот не дуже
Хоф і Баєр моментів безліч, а реалізації немає, коли ж їх прорве, ось Лестер вже насилує господарів, які мені імпонують, але лиси ща ожили і воодушевлені
Хоф хоч забив,Лестер реально згадав що вони чемпіони походу