Мільярди років всесвіту показали за десять хвилин
Поговоримо про життя
|
11 березня 2018 р.
від
AydarKaribullin
|
8 Відповідей
|
415 Проглядачів
|
6 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Мільярди років Всесвіту показали за десять хвилин
Хвилинний ролик на десять хвилин, що демонструє 14 мільярдів років життя Всесвіту, набирає популярності. Одна секунда відео відображає 22 мільйони років розвитку.
В мережі з’явився десятиминутний ролик, в якому показано зародження і розвиток Всесвіту. За півтори доби відео американського музиканта і відеолюбителя Джона Босуелла зібрало близько 96 тисяч переглядів.
Автори зазначають, що у ролику час життя Всесвіту показано зі швидкістю 22 мільйони років за секунду.
“У космічному масштабі історія людства така ж коротка, як миттєвість ока. Стиснувши всі 13,8 мільярда років до десяти хвилин, ми показали, наскільки молоді і наскільки велика наша Всесвіт. Починаючи від Великого вибуху і закінчуючи появою людини розумної, ми простежуємо час зі швидкістю 22 мільйони років за секунду, строго дотримуючись сучасного наукового розуміння”, – зазначається в поясненні до відео.
У ролику використовувалися медіаматеріали з відкритих джерел, зокрема NASA, VoyageofTime, CosmicVoyage, WondersoftheUniverse і інших.
Про правдоподібність судити не берусь, експерти нехай розмірковують. А сам відос зроблений дуже красиво ☺
Досі не розумію як можна вірити в цю нісенітницю, типу з нічого з’явилося все ну містика ж, яка початкова повинна бути щільність речовини
Ти просто не вникав у тему. Дуже навіть просто і ймовірно.
Так а ти у нас в темі я бачу 🤠 А може Землі тільки 6000 років приблизно. Вчені всі по-різному трактують появу планети, але до спільного ніхто не може дійти.
Ну після твоїх подібного роду заяв я авторитетно заявляю. Щодо тебе я визначено в темі 😁
Просто якщо взяти сьогоднішній розвиток і те, що буде через 500 років із землею, якщо вона взагалі буде, то можна стверджувати, що планета Земля дуже молода. Подивись, як стрімко поглинаються ресурси і як стрімко людина знищує планету.
Коротше, тобі з твоїми теоріями до Славентія. Він тобі розкаже про манделлу, а ти йому про цивілізацію взагалі. Думаю, у вас знайдеться спільна тема для дискусії 😁