лайв_лесенка50
Прогнози та обговорення спортивних подій
|
15 червня 2023 р.
від
extratip
|
620 Відповідей
|
17,543 Перегляду
|
4 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Навіть такі маленькі ставки іноді не граю,сам зливав так само.
Так, в назві теми я вказав, що дана тема з драбинкою виключно для розваги , для мене це як якийсь марафон з можливістю відстежувати скільки максимум плюсов можна зробити підряд, пробувати бити якісь свої рекорди і т.д., та й просто в кайф! У моїй практиці, граючи флетами, мені вдавалося максимум робити 23+ в ряд при середньому кефі 1.7, правда вже забув як це буває.
Звісно, у мене є і окремий банк, де я граю без жодних драбинок, граю флетами, доганами, ва-банком і як тільки не буває, але там вже зовсім інші суми ставок. А виділити інколи 50 гривень на драбинку мені не шкода. У плюсі я чи ні? Завжди по-різному. Я не професійний каппер, а звичайний чесний гравець.
Можливо з часом я щось зміню, підредагую, придумаю щось інше по цій темі. Але поки от народилася така ідея з драбинкою – тож нехай живе 🫶.
Ps – скріни красиві, вітаю. відкривай свою тему з експресами і поїхали 🚂🚃
Вінстрік, можна сказати. Я лесенки не грав, але вінстріки пам’ятаю. За останні два роки на вилученнях у футболі заїхав один вінстрік із 10 і два по 7 ігор (як пре, так і лайв). По нічиїм виходив Вінс із 8 матчів у футболі. І п’ять ігор у хокеї з кф від 3+ (нічиї, а також перемога і х2 на андердогів). Тут прелайн тільки. Але це не самоціль, звісно. Просто гра на дистанції по певних трендах все одно дає інколи й підряд позитивні результати.
1- Line , почнемо лесенку з ТБ 2.5 голів за 1.75 на молодих по лінії. Чекаю голів в обидві сторони від обох команд.
🟢 ставка легко залітає навіть у першому таймі. Хмарка з градом голів пролетіла над обома командами, власне все як ми й любимо.
Спроба номер…?
2 – Line , друга по лінії полетить на Китай за 1.55 на ТБ 1 у першому таймі. Також чекаю в цьому матчі голи в обидві сторони. Всім бадьорого дня.
🟢 легко забираємо другу сходинку, рахунок 2-0 на 12-й хвилині. Ідемо далі 🚶
3 – Line , на третю сходинку візьмемо так само молодих по лінії на Тб 1 в першому таймі за 1.57
🔁 отримуємо повернення по третій сходинці. На сьогодні мабуть більше нічого розглядати під сходинку не буду. Усім удачі.
4 – Лайн ,почнемо четверту сходинку з дівчат по лінії. ТБ 1 в першому таймі за 1.43 . 👱♀
🟢 легко заходить четверта сходинка, і ми рухаємось далі 🚶
Ще драбинками можна стримувати лудоманію, щоб не проє@ати основний банк, поки немає хороших ставок. Ставиш по 50 рублів і вболіваєш.
Все ж таки давайте по завершенні 20 ставок підбивати загальний підсумок, а також вказувати суму, до якої вдавалося дійти, починаючи нашу драбинку з 50 рублів.
🟢 – 7 🔁 – 4 861.29
🟢 – 0 🔁 – 3 50
🟢 – 3 🔁 – 1 ?
Підсумок : 🟢 – 10 🔁 – 8 🔴 – 2
5 Line – п’яту по лінії на ТБ 2 за 1.42 , з дитинства за Шемрок Роверс вболіваю. Чекаю мінімум 3 голи в матчі.
🔁 повернення по п’ятій сходинці , рахунок 2-0. Чекав більшого від цього матчу. Це значить у наступний раз обов’язково пощастить ще більше.
6 – Line Шосту по Лінії беремо Японію на ТБ 2 за 1.56 . Що одна що інша люблять м’ячики пінати, думаю так само добре виглядає ОЗ у цьому матчі. Але а ми перестрабалдемося просто на ТБ 2 .
Всім доброго 🖐
🔴 ну й не без цього, єдиний матч з усієї Японії, який зіграли без голів, виявився нашим матчем. Ну нічого, прийде час і ми всіх переможемо, колись пройдемо 30 ступенів і всіх покараємо 🥸
1 – Line , усім бадьорого ✊. Почнемо нашу нову сходинку з Китайців по лінії, ТБ 1.5 за 1.43. їхали
Ps – вірю, що колись ми потрапимо на хорошу серію перемог, щось типу 30+ підряд, скриньте 🤗
🟢 заходить наша перша сходинка, постараюсь цього разу грати менше ставок з поверненнями, але при цьому з невеликими коефіцієнтами.
2 – Line , друга буде Ефіопія на гол у першому таймі за 1.57. матч через 5 хвилин. Gl
🟢 легко і швидко заходить наша ставка на другому щаблі. Йдемо далі 🚶
3 – Line , ризикнемо ще раз на гол у першому таймі за 1.55 в Бразилії на третю сходинку. Ставка дуже ризикована, але під нашу лесенку саме те. Gl
🟢 – а ми тим часом стрибаємо на третю сходинку. Йдемо далі. 🚶
4 – live , четверту на сьогодні зайде в лайві, час перерви рахунок 0-0. Пробуємо на ТБ 1 за 1.5 , Gl