лайв_лесенка50
Прогнози та обговорення спортивних подій
|
15 червня 2023 р.
від
extratip
|
620 Відповідей
|
17,542 Перегляду
|
4 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
🟢 Сидить рідненький, сидить наш хороший ✊ підсумок 9055,01 руб.
Якщо хто ненавмисно не прочитав пост, на який я відповідаю. То цього разу нам довелося розділити 6288.20 рублів на дві ставки на одне й те саме подію через максимальне обмеження, бо інколи БК не дає ставити більше 4-5К однією ставкою.
Пошукаємо ставку під вісімнадцятий щабель 🫡
Всім доброго 🙋♂
18 – Лінія. Індонезія. Ліга 1
ПСМ Макасар – Барито Путера, ТБ 2 на весь матч за 1.33. початок матчу через 45 хвилин. Gl 🫰
🔁 Повернення. Власне так отак ми вдало відскочили в додатковий час 😏
А ми йдемо шукати наступну ставку 🫡
19 – Line. Німеччина. Бундесліга до 19 років, Захід
Баєр 04 до 19 – Кельн до 19, ТБ 0.5 у першому таймі за 1.31. початок матчу через 23 часа ( завтра ) Удачі 🤞
Оскільки знову стоїть максимальне обмеження на цю ставку, то ми 9055.01 руб також розбили на дві ставки по 6000 руб і 3055.01 руб, на одну і ту ж подію.
Всім до завтра 👋
🟢 Сидить хороший, сидить наш рідний у сітці воріт як найслухняніший м’ячик на світі.✊ Підсумок 11862,06 руб
Також повторюся, що якщо хто неуважно прочитав пост, на який я відповідаю. То цього разу нам довелося розділити 9055.01 руб на дві ставки на одне й те саме подія, через максимальне обмеження, бо інколи БК не дає ставити вище 4 – 6 – 7 -10К однією ставкою.
А ми йдемо шукати двадцяту ставку 🫡
20 – Лінія. Німеччина. Оберліга. Баварія. Північ.
Баварія Хоф – Корнбург, Тб 2 на весь матч за 1.30. початок матчу через 2 години 20 хвилин. Удачі 🫰
🟢 забрали свої голики ✊
Рухаємось шукати наступну ставку 🫡
21 – Line. Англія. Прем’єр – ліга
Ньюкасл Юнайтед – Брентфорд, ТБ 2 на весь матч за 1.36. початок матчу через 35 хвилин. Gl 🫰
🔴 мінус. Власне, багато говорити й вигадувати не буду, у цьому немає сенсу. Так, один гол скасували і це прикро.
Одразу відповім на питання, шкода мені? Так, шкода, але морально я готовий до програшу після кожної поставленої ставки.
Власне, це був новий рекорд у цій темі. Ми зробили сходинкою 20 ставок з мінімальним коефіцієнтом 1.3, дійшовши з 50 руб до 15420 руб 👈 Старатимемось його перепригнути.
Сьогодні ставок більше не буде. Всім хороших вихідних. Завтра почнемо нову сходинку🫡
Шкода ,дуже шкода! Пощастить наступного разу!
Всім доброе 🙋♂
Видихнули після вчорашнього мінуса, і починаємо нашу нову не вбивану драбинку 😁
1 – Лайн. Франція. Ліга до 19 років
Осер до 19 – Ліон до 19, ТБ 0.5 у першому таймі за 1.30. початок матчу через 3 години 35 хвилин. Удачі ❣️
🔴 мінус. Немає бажання поки що щось більше ставити.
Всім до завтра , завтра почнемо нову лесенку 🫡
Усім доброго 🙋♂
1 – Line. Хорватія. 1 – я ліга.
Шибеник – Цибалія, ТБ 0.5 у першому таймі за 1.32. початок матчу через 8 годин 45 хвилин. Gl 💕
🟢 забрали своє 😁
Чекаємо наступну ставулю 🫡
Всім привіт 🙋♂
2 – Лінія. В’єтнам. Чемпіонат до 21 року
Дак Лак до 21 – Лонган до 21, ТБ 0.5 в першому таймі за 1.31. початок матчу через 1 годину. Удачі 💜
🟢 забрали свій гол ✊
Шукаємо наступну ставку 🫡
Всім доброго 🙋♂
3 – Line. Ісландія. Прем’єр-ліга. Матчі за звання чемпіона.
Вікінгюр Рейк’явік – КР Рейк’явік, ТБ 1 в першому таймі за 1.43. початок матчу через 12 годин 30 хвилин. Gl 💜
🟢 своє забрали ✊
На сьогодні все , всім до завтра. Гарних снів 🌒
Всім доброго 🙋♂
4 – Line. Хорватія. HNL
Осієк – Вараждин, ТБ 1 у першому таймі за 1.59. початок матчу через 9 годин 30 хвилин.🫰
🔁 повернення. Звісно ж без одного скасування тут не обійшлося, але гаразд.
Якщо щось цікаве побачу, то обов’язково викладемо ще одну ставку на сьогодні. 🫡
Всім доброго 🙋♂
5 – Line. Німеччина. Бундесліга.
Вердер Бремен – Кельн, ТБ 0.5 у першому таймі за 1.33. початок матчу через 7 годин 40 хвилин. 🫰
🟢 своє забрали. ✊
На сьогодні, напевно, все. Усім до завтра 🫡
Всім привіт. 🙋♂
6 – Line. Німеччина. Бундесліга.
Айнтрахт Франкфурт – Фрайбург. Тб 0.5 у першому таймі за 1.36. початок матчу через 7 годин 20 хвилин 🫰
🔴 мимо. Завтра почнемо нову лесенку. 👋
Максимальний рекорд по цій темі був: починаючи з 50 рублів ми доходили за 20 ставок до 15420 руб. 👈
Усім до завтра 🫡
Всім добра 🙋♂
1 – Line. Таїланд. Ліга 1
Поліс Теро – Бурірам Юнайтед, ТБ 1 у першому таймі за 1.55. початок матчу через 3 години.🫰