Колишній захисник Челсі відмовився переходити в Спартак

Спортивні новини | 13 вересня 2018 р. від | 1 Відповідь | 499 Проглядачів | 0 Реакцій
Average
Ранг
2
Репутація
0
Публікації
16
Передплатники
0

Джон Террі, колишній захисник збірної Англії та Челсі, відмовився від переходу в Спартак, коли вирішив, що це було б неправильно для його родини.

Як відомо, 37-річний футболіст пройшов медогляд у Римі перед підписанням контракту і записав це в Instagram, але потім змінив свої наміри. У нього немає клубу з кінця минулого сезону, коли він покинув Астон Віллу. Знову зайшовши в Instagram, Террі заявив:

Після тривалих роздумів я вирішив відмовитися від контракту, запропонованого Спартаком (Москва).

Я хотів би скористатися можливістю подякувати Спартаку і побажати йому та його вболівальникам усього найкращого. Це амбіційний клуб, і я дуже вражений його професіоналізмом.

Але ми в родині оцінили цей перехід і вирішили, що це неправильний крок для нас на даний момент. Удачі, Спартак.

Террі пішов з Астон Вілли після того, як вона програла Фулгему у фіналі плей-оф Чемпіоншипу, і протягом літа шукав новий клуб, підтримуючи форму самостійно.

37-річний гравець отримав кілька пропозицій і розглядав повернення на Вілла Парк, оскільки Стів Брюс все ще шукає досвідченого центрального захисника. Колишній капітан “Трьох левів” все ще може підписати контракт з будь-яким клубом, незважаючи на закриття трансферного вікна, оскільки він вільний агент.

Зараз пропонується лише 3,00 на те, що Джон Террі повернеться в Астон Віллу. Минулого сезону він провів там тридцять шість матчів і був капітаном. Багатьох здивувало те, що влітку ветеран не підписав продовження контракту.

Джерело: Овербеттинг

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...