Кербер за годину перемогла Шарапову на Відкритому чемпіонаті Австралії
Спортивні новини
|
20 січня 2018 р.
від
kasper447
|
4 Відповіді
|
437 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
Российская теннисистка Мария Шарапова уступила немке Ангелик Кербер в матче 3-го круга Открытого чемпионата Австралии.
Встреча продолжалась 1 час 4 минуты, за который Шарапова сделала один эйс и две двойных ошибки.
В 4-м круге Кербер сыграет с победительницей матча Хсие Су-Вэй (Тайвань) – Агнешка Радваньская (Польша).
Турнир «Большого шлема». Australian Open. Мельбурн (Австралия). Хард. Призовой фонд – 43 054 000 долларов
3-й круг
Ангелик Кербер (Германия, 21) – Мария Шарапова (Россия) -6-1, 6-3
Шарапова підбила підсумки поєдинку третього кола Australian Open проти Кербер
Російська тенісистка Марія Шарапова прокоментувала результат поєдинку третього кола Australian Open проти німкені Анжеліки Кербер, повідомляє ТАСС.
«Анжеліка грала дуже добре, була більш агресивною гравчинею і значно частіше ризикувала, ніж я. У першому сеті я погано приймала і своїми помилками дала їй упевненість. У мене був один невеликий шанс у другому сеті, але я помилилася і не скористалася цим шансом. Кербер зараз дуже впевнена в собі, усе складалося на її користь», – сказала Шарапова
«Думаю, що є багато речей, над покращенням яких мені потрібно працювати. Але в цілому початок року склався для мене непогано. Головне – я здорова і повернуся до тренувань, мені не доведеться починати з нуля», – додала тенісистка.
Поєдинок третього кола між Шараповою і Кербер завершився з рахунком 6:1, 6:3 на користь німецької тенісистки.
Шаміль Тарпіщев: «Шарапова для свого рівня зіграла посередньо»
Президент Федерації тенісу Росії (ФТР) Шаміль Тарпіщев оцінив гру Марії Шарапової в матчі з Ангелікою Кербер на Australian Open, за підсумками якого сильнішою виявилася німкеня.
Нагадаємо, що зустріч завершилася з рахунком 6:1, 6:3 на користь Кербер.
не може бути 😮