Хіба PokerStars повинні щось гравцям?

Новини покеру | 31 березня 2016 р. від | 2 Відповіді | 306 Проглядачів | 2 Реакції
Ранг
8
Репутація
416
Публікації
12 053
Передплатники
37

PokerStars вирішили підвищити рейк на 4%. Це одразу ж стало причиною скандалів, осуджень і заяв про те, що «Старзи хочуть лише набивати собі кишені», а не служити своїм гравцям.

Аналізуючи ситуацію, я дійшов висновку, що багато гравців упевнені, ніби Старзи їм чимось винні. Ще хочу сказати, що насправді підвищення рейку досить незначне для більшості гравців.

Для прикладу візьмемо популярні турніри Spin & Go. У $1 Spin & Go рейк підняли всього на 1 цент. Тепер замість 8 центів ви платитимете 9 центів, щоб мати шанс виграти $10,000. Оце так, просто колосальна різниця.

Що справді мене вражає, так це те, як люди демонізують образ PokerStars лише за те, що зараз робить будь-яка компанія. У всіх бізнесах періодично підвищують ціни. Нещодавно чув чудове порівняння – плата за проїзд мостом у Нью-Джерсі постійно зростає. Так от, якщо ви проти, ви просто можете їздити іншими шляхами.

Мені стало цікаво, скільки з тих, хто сьогодні протестує проти підвищення рейку на PokerStars, бодай раз протестували проти змін в інших сферах. Якщо ціна вашого улюбленого пива зросте на 5 центів за пляшку, ви одразу запротестуєте і перестанете його купувати? А ті з вас, хто часто вечеряє в ресторані – якщо ціна вашої улюбленої страви в ресторані зросте на долар, ви перестанете її замовляти і почнете готувати вдома?

Так, чую ваші заперечення – «це абсолютно інша ситуація!». Але для більшості гравців підвищення рейку буде практично неістотним. А для професіоналів, для яких це буде значний удар, завжди є інші покер-руми для гри.

Ще з того моменту, коли Старзи почали вводити зміни в свою VIP-систему, усі почали скаржитися, що тепер стає все складніше заробляти на PokerStars. Але хіба PokerStars брали вас на роботу і домовлялися платити вам зарплату? Таке відчуття, що професіонали впевнені, ніби Старзи їм чимось винні, і що вони зобов’язані їх забезпечувати, а компанія просто зла і жахлива, якщо хоче заробляти більше грошей.

Покерні професіонали, які грають онлайн, самі зробили такий вибір – заробляти на життя грою. І покер-руми нічого їм не винні. Первинна ціль будь-якого покер-руму – заробляти гроші. І чудово, якщо при цьому покер-рум ще встигає піклуватися про своїх гравців і створювати для них хороші умови та вигідні пропозиції.

PokerStars прийняли рішення змістити фокус на рекреаційних гравців, і при цьому знизили бонуси для постійних ґриндерів. І вони мають на це повне право. Старзи не укладали жодних трудових контрактів з професійними покеристами, і тому нічого їм не винні. Тепер покерний світ змінюється, і у гравців є два варіанти – або пристосовуватися до нових умов, або шукати нові шляхи заробітку на життя.

Джерело: cardmates

+2
0
+2  
Зачекайте, будь ласка...
Skilled
Ранг
9
Репутація
479
Публікації
10 473
Передплатники
10

звісно, різниця велика. в день грає 100 спінів як мінімум. Це як мінімум на 1 бакс переплачувати. Ну його наф))

А взагалі вони ж на цьому піднімають за годину тисячі баксів( ПС заробляє) навіть змінивши рейк на 1 цент вище.

а взагалі ПС нікому нічого не винен. Крім мене

0
0
0  
Зачекайте, будь ласка...