Фінал Ліги чемпіонів
Усе про ставки на спорт онлайн
|
31 травня 2025 р.
від
ewgen99
|
56 Відповідей
|
830 Проглядачів
|
2 Реакції
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
@babay29 ,бабайка тб0.5 VAR зайде?)
@ewgen99 для цієї ставки треба щоб саме суддя пішов дивитись(схоже), я б не став брати
Удачі вам, товариші!
ТАМ оkko транс зафейлила, звісно. Жесть – спочатку там сервери у них впали, ось так платиш і сиди, обтекай.
@dvk12 ,liveball погугли ,я там дивлюсь безкоштовно
@dvk12 я дивлюся безкоштовно на liveball(загугли знайдеш)
Зрозуміло, що ПСЖ фаворит, але щоб так… фінал ЛЧ))) Хотів поставити на Інтер 15к, але був у дорозі і приїхав до другого тайму. Пощастило…, піду в слоти, заллю))
О да, РОЗКАТАЛИ як дітей.
🥴 товариський матч ніби дивився, другосортної команди.
Це, звісно, ганьба для Інтера! Таких фіналів не повинно бути! Коли така фігня трапляється, все більше думаю, що у футболі роль відіграє більше удача, ніж професіоналізм!
А ще коли, наприклад, Іспанія обіграла Англію, а Болгарія обіграла Іспанію, але програла Англії :)))
Класний матч був. Хтось скаже, що побиття Інтера сталося, але матч був видовищний.
Тепер хоча б перестануть говорити, що ПСЖ у себе в лізі щось може й обіграє другосортні команди Франції. Молодь просто блискуче себе проявила. Головна зірка Дембеле виглядала блідо на їхньому фоні.
Окремо виділив би Хвічу, такий талант пропадав у Рубіні.
Ну а Мбаппе просльозився, ЛЧ виграли без нього)
Хвича реально на полі був красень. Інтер показав, як може грати ПСЖ, що й казати, рахунок говорить сам за себе, хотілося, звичайно, розв’язки типу два-два і далі, але на жаль
Добре, що не поставив на те, що обидва заб’ють. Взагалі утримався від ставки. Якась чуйка була)
Дембеле не профукав)і заіграли,ушатали Інтер як дворову команду))
@gans2115 яка удача , їсти всі хочуть , от і домовляються…………..
@ewgen99 псж забрало 5:0
@ewgen99 і як тобі матч?
Я думаю, що в команді зроблять висновки після такого фіналу, хоча вихід у фінал це теж досягнення. Тим більше якщо подивитися їхню історію успіху, як вони йшли до цього.
ПСЖ просто знищили Інтер
Просто вони всіх завалили грошима і просто змогли зібрати більш системних гравців, хоча Інтер, пройшовши свій шлях, теж показав, що він недаремно зайняв місце у фіналі.
Цього року, як думаєте, хто виходить у фінал?
@ildargaliev
Може Ліверпуль і Ман Сіті, або Барса побореться, хоча сам за Атлетіко Мадрид)
@kalendula скільки років Сімеоне вже головний тренер? я чот навіть не пригадаю хто був довше у світі (з клубів, які на слуху, звісно)
@babay29
11 чи 12 років, у нього зарплата більша, ніж у деяких топ-футболістів, правда чи ні, але дуже навіть непогано.
@babay29
раніше шейхи були спонсорами, і може контракт тренера прописаний і цією сумою, вони точно можуть дозволити, зараз інші акціонери, але там точно не зрозуміло, що на слуху, а що в кабінетах і хто в підсумку всім володіє. якщо чекнути гугл у нього зарплата 2+ мільйони в місяць, по півляма в тиждень, пам’ятаю Роналду в Реалі так отримував, Салах в Ліверпулі 432 тисячі фунтів, а тут тренер.