Є мільйон!
Поговоримо про життя
|
22 листопада 2021 р.
від
Vertup
|
65 Відповідей
|
2,207 Проглядачів
|
0 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
я можу по опту взяти будь-яке залізо, не заморочувався особливо.Вот ти майниш? покажи успіхи свої, якщо можливо звісно
да у меня 6 ноутов на rtx 2060 в среднем с каждого в месяц капает 5к рублей в день жрут около 14 квт электритчества, это примерно 60-70 руб. за день, суммарный доход примерно 30к в месяц , расход на электро энергию +2000 к основному (у меня выходит примерно 2700 месяц). затарился в марте прошлого года ноутами, ва где то на сумму ~350к руб со всеми акуциями и кэшбэками. за общее время работы ноуты уже отбили порядка минус электричество 270 за 9 месяцев кароче говоря. иногда при резких скачках битка майнило по 1к с ноута в день ) такое было около недели в прошлом году весной. Да кстати, кроме всего прочего, даже моя маман взяла себе небольшой риг, на 2 видеокарты щас майнит порядка 10-12к в месяц с 2х карт 1080 и 1070. естественно по моему совету в итоге риг у нее вышел за 70 тысяч, и отобьется даже быстрее моих ноутов, но ноуцты продать зато потом проще.
а чому ноути? чому не спеціальні хрєновини для майнінгу?
Мільйон чого, доларів? тут особливо і думати не треба. все шляхи відкриті, а рублів. ну що в наш час один мільйон рублів, Лада Веста дорожча коштує…
якщо ти про асіки, то на них якраз виходить ризикованіше працювати, хоча по ідеї на дистанції у них профіт вищий, але ризик цей профіт не окуповує – якщо монета провалиться, то асік налаштований тільки на 1 алгоритм майнінгу і піде на смітник, тоді як відеокарти можна налаштовувати на різні алгоритми майнінгу і відповідно на добування різних монет. ну і чим ноутбуки, наприклад, кращі за ферми – тим, що після півтора-двох років майнінгу їх можна продати за хорошу ціну… наприклад зараз на аавито такі ж ноутбуки, як у мене, коштують навіть дорожче, ніж я купував їх у магазині…
ти взагалі не шариш, мені тут так розписали, що й працювати нах не треба, лежи і чекай
ок, припустимо я купив 10 ноутів, а далі які дії?
Ні, ти роби як я сказав
А ноути можна наприклад скинути з мосту до речі
Я б поклав у банк під відсотки з щомісячною виплатою, це близько 7-9 відсотків і кожного місяця знімав би (приблизно близько 6к , а може і 10к) і грав би в ДОА 2 по 90 руб в надії виграти ще …
Ну через рік якщо не прокане купив би 2 газелі і на роботу !!!
немає таких відсотків, річних 6-7 да, але не місячних, мені сподобалась тема з криптою, треба почитати інфу, але явно фігня, хоча якщо я її реалізую як і задумав, вогонь тема
Є різні банки, у мене банк “Санкт-Петербург” там є можливість знімати щомісяця і відсоток здається 5.5% річних
Виходить 4600 в місяць, за рік можна зняти цей лям
гляну, 5т норм в місяць, але крипта 50т обіцяють, більш норм, а якщо врахувати що я ноути нахаляву хочу і ще більш норм
А що у тебе з телефоном, Марат? 😁 Він втомився?
Цей телефон впав, тепер лише вдома для банків лежить 🙂
Відкрий покерний фонд, набери рибок і хай сидять катають. хоч одна рибка та буде приносити дохід. Іноді доведеться п’яним майстром-тренером.
🔗