Латест-слото-квест + бігучий касир = літо почалося!
Акції, конкурси, розіграші 4LUCK
|
31 травня 2018 р.
від
IvanPronin
|
208 Відповідей
|
7,507 Проглядачів
|
18 Реакцій
У рамках третього раунду Біжучого касаря і на честь початку літа сьогодні стартує Латест-слото-квест під назвою Art of the Heist.
Триватиме він до 23-00 неділі (03.06.2018).
Умови прості:
1. Найбільший виграш з фрі спінів – 3,3к рублів.
2. Друге місце – 1,5к рублів.
3. Третє – 700 рублів.
Усім удачі!
Up теми – умови опубліковані!
го го го !!!!
Нормуль, нормуль. (с) Спартак.
Іван. А може є сенс додати обмеження по часу ? Ну типу скріншот має бути викладений не пізніше ніж за добу чи щось таке ? Інакше сам розумієш як це буде )))
Все ніби зрозуміло, ніби насипле круто на фантики і викладай скрін, але що за квест треба виконати?
там в слоті чувак бігає коли щось схоже на телефон випадає у цей квадратик він іде далі і так до фріспінів удачі
ну… хз) .. а що почнеться? малювання?)))
Та все що завгодно 😁 Народ у нас творчий. 😁 Всого можна очікувати.
А лінк прямо для попадання в слот не судилося в шапку вставити? Чи це вже занадто нахабно з мого боку? 😁
P.S. Спробував. Який же нудний слот 🤣
перший скрин на занос – він на це не здатний, цей слот
є ще більше заносів, але побережу поки, може більше занесу всім удачі і фарту в конкурсі !!!
хз …. мб і здатний. х267 тільки що було. Але цього здається мало буде. А скільки він взагалі максимально може дати? Хто знає?
Зараз спробував з телефону спіймав ці фріспіни мабуть)) пацан бігав з телефоном і фріспіни пішли. насипали 17$ по-моєму але не встиг скрин зробити. з компа треба буде спробувати
як почати? демо тільки запускає….аррр розібрався) треба було пульт почекати там вся суть) в загальному вистачило одного разу. Скрин викладу але попізніше)
А скільки завгодно. Поляна вайдів дає 63 умовних долари (х300). А скільки буде цих полян і скільки може бути спінів ніхто не знає. Це не константа. Так що….
А ти що зібрався на реал ганяти ? Ну успіхів тобі тоді. Фарту масті 😁
по 16 фриспінів накопичується максимум і запускаються. Більше може накопичитися?
Може. Було 20 з чимось, коли випало х267
Може. Була десь 20 з чимось, коли випав х267
P.S. Вибачаюся, якийсь глюк. Двічі запостилося.
Користуючись нагодою 😉
БАЖАЮ ВСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я !!!
У мене питання!! скрин зробив граючи в апарат на весь екран, але вся інформація час і рядок посилання є. проблем же не повинно виникнути?))
скрін тільки викладай ми тобі скажемо
я просто натиснув на весь екран грати. Але там вся потрібна інформація залишається час і посилання
Поки бачив максимальну кількість фріспінів рівну 17-ти)
Підтримую.., добре б викладати скрін після закінчення доби (плюс кілька годин на розсуд адмінів), інакше гілка буде напівпорожня…) Мало хто буде викладати скріни, побоюючись “продешевити”) А мені “нестрашно”.., от трохи накрутив і вже вільний)… 😎
)) А де його шукати цей апарат?)