Бали за порушення: система попереджень
Загальні питання
|
26 листопада 2025 р.
від
NataKaya
|
86 Відповідей
|
10,906 Проглядачів
|
40 Реакцій
Ви повинні увійти до системи, щоб відповісти на цю тему.
всім спасибі вроді розібрався
Система попереджень дуже навіть непогано працює, принаймні, через деякий час у чаті форуму ми не будемо бачити постійних з’ясувань стосунків.
@goldking Та там завжди одні й ті самі форумчани з’ясовують стосунки! Можна було просто “вручну” адмінам форуму їм “останнє китайське попередження” виписати і все.
@reddog123 ну ніби ж заборону на чат і премодерацію в постах вже зробили.
@goldking Іноді у з’ясуванні стосунків народжується істина) З двох думок правда завжди десь посередині, аби тільки без конфліктів
@natakaya (NataKaya) А зараз є можливість вимикати користувачам ставлення реакцій? Бо я бачу, останнім часом деякі користувачі почали часто абузити систему.
@dangeraut Ну в принципі хороша стратегія для відсіювання ботів
@goldking Так, при зловживанні дизлайками ця функція може бути вимкнена.
@natakaya А що тоді робити з лайками? Коли у людей 3-5 публікацій, але при цьому більше 1000 реакцій. Це ж просто абуз системи для отримання бонусів з магазину.
@natakaya я вам вже котрий раз задаю питання, а ви не відповідаєте! Це нормально, що я зроблю на маму, тата, дружину і донечок акаунти з їхніх гаджетів і мобільного інтернету, ну це ж законно! Ну порушень нема ж, правильно? Різні люди, різне залізо і різний інтернет з айпі! Ну у вас же тільки так е і виграють! Або це буде законно, але по-людськи якщо то не нормально? Ви просто скажіть, це ж можна так робити? Раз такі у вас тільки і виграють в останній час!
@goldking забий, вони давно ні за чим не стежать! Їх влаштовує, видимо, така активність!
@gans2115 не злись ти так, просто часу на все бракує. Ти сам бачиш, який потік рег на вихідних. Сподіваюсь найближчим часом і щодо розіграшів внесуть корективи. Деякі вже не отримують свої призи, вони думають регнуть акк і будуть тут свіпстейки абузити.
@goldking дуже сподіваюся, що ти прав, бро!
@natakaya підскажіть, а чому повідомлення на модерації висять кілька днів?
Було б непогано зробити так, щоб у розіграшах брали участь лише ті, хто має активність на форумі.
@valeraaa Доброго дня! Повідомлення публікуються протягом дня у будні. У вихідні перевірка повідомлень не проводиться.
доброго вечора. на форумі багато років.. ніколи не було, щоб мінусували бали.. а тут вперше в житті і мінус…. причому я просто відповідала на повідомлення людини.. так, можливо, вони були не по темі.. але ж він сам почав спілкування на форумі.. а в підсумку постраждали всі, хто йому відповідав..
я так розумію, тепер завжди атаки будуть? якщо повідомлення не по темі тієї теми – видалення і мінуси?? а якщо людина, наприклад, не знала. бо я стільки років сиджу, завжди писала і ніколи не було, щоб мені поінти мінусом зробили….
і ще момент. що таке бали попередження?? де їх дивитися в своєму акаунті і за що їх нараховують. бо я теж жодного разу з таким не стикалася, а зараз прочитала тут, що вони з’явилися. не могли б ви розповісти детальніше
@natakaya не могли б ВИ мені відповісти. на вище задані питання.
@sterva85
Здравствуйте! Баллы за нарушения, дизлайки и списание Coins – это разные вещи.
Якщо спілкування було не по темі, модератор видаляє такі повідомлення, і за них автоматично списуються Coins. Спочатку ми намагаємось попереджати і пояснювати, що є порушенням правил. Якщо усні попередження ігноруються, тоді вже можуть бути нараховані бали за порушення. Детальніше про це можна прочитати в цій темі в першому пості.
По вашому профілю немає балів порушень і попереджень. Якщо вам нарахують бали за порушення правил сайту, ви це побачите, бо це потрібно буде підтвердити.
Подивитися свої попередження можна в меню профілю, обравши розділ «Предупреждения».
@natakaya Дякую, тепер все зрозуміло. А якщо людина не знала, що будуть списані коїни і вперше з цим зіткнулась? Ніяк не можна, наприклад, спочатку пояснювати по них, а при повторному порушенні вже списувати.. ?? Бо виходить, за півгодини діалогу в темі, початій іншою людиною, було втрачено багато коїнів без пояснення і попередження(( Просто раніше такого ніколи не було.. і я навіть не знала, що можуть мінусувати… Може, можна якось зробити, щоб якщо людина не знала, вперше просто пояснити без списання… Ну реально, за 5 років на форумі в мене вперше списали.. Я навіть не зрозуміла взагалі, що сталося, поки не знайшла цю тему
купив фс на Jetton 4LUCK пишуть що Виконано але актив не надійшов а 4LUCK просто мовчить уже 4 години ++
мовчить
@azkatursunboev якщо спіни купили сьогодні, то їх зарахують увечері разом з усіма. Не переживай. Якщо вчора було куплено, все одно нарахують, якщо виконано умову купівлі товару.
@natakaya а як подивитися кількість цих балів порушень і де це зробити? Ще хотів би дізнатися, вони коли-небудь згорають чи залишаються назавжди?
@d1ot1p